Ha megszakítom a GYES-t és mégsem tudnak munkakört biztosítani, "visszemehetek"GYES-re? Érthetőbben lent:-) )
jelenleg gyes-en vagyok, lányom szeptemberben lesz 2,5 éves.
Eredetileg úgy terveztem, hogy szeptembertől megy bölcsibe(helye már megvan) én meg vissza dolgozni.
De márciusban kiderült, hogy megszűnt a munkaköröm, azt mondták a "kedves emberek", hogy ha az eredeti terveim szerint vissza akarok menni szeptemberben, akkor előtte írjak kérvény és megvizsgálják a lehetőségeket.
Vagy lesz hely, vagy nem.
Ha írok egy kérvény, akkor ugye abban jelzem, hogy megszakítom a gyes-t, de mi van, ha nem találnak semmit.
Nem tudom, hogy ilyenkor visszamhetek-e gyes-re, vagy nem.
Vagy maradjak itthon jövő márciusig (több okből nem akartam)
Akkor ugye a bölcsi ugrik, viszont mnárciusban ki tudja, hogy beveszik-e a lányomat oviba?
Jövő héten kellene bemenni a bölcsibe és nem tudom mit csináljak, de amúgy sem.
állásidőn úgy hallottam, hogy be kell menni és ott üldögélsz 8 órát
de eltekinthetnek ettől
Holnap bemegyek más miatt,hártha megtudok valamit
Az a legnagyobb bajom, hogy a lányom helye már megvan a bölcsiben szeptembertől, lassan oda is be kellen menni, meg augusztusban befizetni..
De ha nem vetsznek vissza,nem lesz munkahelyem, akkor nem járhatna.
Ha meg vagy maradok gyes-en, akkor evidens,hogy nem fog járni.
Probléma félig megoldva:-)))
Ha írok kérvényt és nincs munkakör, amit fel tudnának ajánlani, akkor maradhatok a lányom 3 éves koréig gyes-en.
Mindenesetre megírom a kérvényt, hgy okt 1-től munkába szeretnék állni, aztán meglátom mi lesz.
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!