GYES-re kaphatok provident hitelt?
Állandó jövedelemről kell igazolás. Ha úgy vesszük, a gyes+csp is az, mert havonta kapom. Vagy mégsem?
Tudom, hogy nem igazán ez a kategória, de itt mindig rendes válaszokat kapok, amikre most is igen nagy szükségem van!
Ha kapsz is, akkor is magas kamattal és azt hiszem heti törlesztéssel. Nem nagyon éri meg.
A bankok nem adnak gyesre és csp-re hitelt. A Provident úgy tudom ad, de hát a feltételek nagyon rosszak.
De kérdezd meg őket inkább, az a biztos.
Persze, gondoltam nem viccből kell a pénz.
Kérdezz rá náluk, jobban meg tudják mondani, de én úgy tudom gyesre csak ők adnak (ha adnak), más nem.
Szia!
Én úgy tudom, hogy a Provident ad gyesre hitelt. Ha nem úgy kéred, hogy otthon törlesztesz, hanem bankszámláról utalod, akkor nem is olyan vészes a törlesztőrészlet. Hetente kell fizetni, és ha Te otthonra hívod az üzletkötőt, akkor legalább 600 Ft-tal lesz magasabb a részleted. Hetente! az havi szinten több, mint 2000 Ft.
Ne értsd félre amit most írni fogok, nem ellened irányul, de a Provident boldog-boldogtalannak ad hitelt, akármennyit...
Saját - rokonság béli - tapasztalat. Nagymamám a saját és a fia baromsága mellett nagyrészt a Providentnek köszönheti, hogy elúszott a feje fölül a ház, és most egy szűk albérletben kell kuporognia hatvan egynéhány éves létére. Tudom, hogy ők voltak a hülyék, hiába próbáltuk őket lebeszélni az újabb és újabb hitelekről, a fia mindig újabb hiteleket vetetett fel vele. Ráadásul mikor nagypapám meghalt, ős is "hagyott rájuk" némi Providentet, merthogy mindegyikük nevén volt... Ennek az lett a vége, hogy jelzálog kölcsönt kellett felvenniük a házra, amit szintén nem tudtak fizetni, így el kellett adni azt.
Ez végülis már nem a kérdéshez tartozik, de én rettentően gyűlölöm a Providentet úgy, ahogy van, mert piszok módon kihasználják a szegény, kétségbeesett, hitelekhez nem értő embereket!
Én elhiszem, hogy nagy sz.rban lehettek, de a Providenthez csak akkor fordulj, ha az a leges legutolsó mentsvár!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!