Mi kell ahoz, hogy valaki nevelőszülővé váljon?
Figyelt kérdés
Intézetből szeretnék kivenni gyereket,mint nevelőszülő.Hova ,kell fordulni ezzel kapcsolatban?Mi kell hozzá ,hogy nevelőszülővé váljon valaki?Házam van jó nagy hat szobás,szép ,és rendezett.Büntetlen előélettű vagyok.Viszont volt egy botlásom amit nagyon megbántam ,de ez már 15 éve volt.(gyógyszert szedtem be,de nem sokat,nem akartam meghalni félek a haláltól).Azóta normális életet élek.Vannak gyerekeim akiket én nevelek egyedül.De sajnos erre felé nincs munka.Ezért gondolkodtam a nevelőszülői megoldáson.Aki tud kérem segítsen ,köszönöm2011. júl. 22. 10:04
1/2 anonim válasza:
Sok sikert és sok boldogságot!
2/2 anonim válasza:
ha most meg fogsz felelni a pszhiológiai vizsgálaton,akkor nem számít amit akkor csináltál,csak viselkedj rendesen,és kész.Ne aggódj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!