Dzsenifer vagy Dzsesszika?
Na úgy látom ez már kedveltebb.:)
Igen, tisztában vagyok vele, hogy úgy ejtjük, ahogy le van írva. Viszont a becézni lehet Ginának (dzs-vel ejtve), ami szerintem annyira nem szörnyű, és a "dzs" mániám is kicsit érvényesül.:)) Szerintem a Gigi becézése is aranyos.
Unokatestverem 2 kislanyanak neve, igaz Ok Amrikaban elnek a lanyok ott is szulettek....
Nekem szemely szerint egyik sem tetszik.Dzsenifer talan 1 fokkal jobb.
A Dzsesszikarol a Jessica edzoruha jut eszembe :S
Kulfoldon elek es meg igy sem valasztanam a lanyomnak, hogy en "j" vel anyakonyveztethetnem.
kicsit sem tetszenek az ilyen tipusu nevek, de ha Nektek ez tetszik, akkor inkam Dzseni.
Hát, a Dzsenifer és a Dzsesszika egyáltalán nem különleges, hanem különlegeskedő (remélem érzed a különbséget).
A Georgina szép név, viszont Dzsinának becézni számomra kissé közönséges, olyan olcsó hatást kelt.
A fonetikusan leírt, magyar nyelvben nem létező nevek szintén. És mint tudjuk, csak fonetikusan lehet őket leírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!