Dzsenifer vagy Dzsesszika?
Figyelt kérdés
Ti melyiket választanátok?:)2011. júl. 21. 15:49
31/56 anonim válasza:
Az általad felsorolt összes név borzasztó magyar nyelvterületen. Angliában, USA-ban elképzelhető, hogy jól hangzik, szép, de nálunk leírva is borzasztó:S
Egyiket sem adnám semmi pénzért!
32/56 anonim válasza:
Dzsoki :)
Gondolkodom egy ideje,nincs-e olyan név,ami hasonlat az általad említettekre,mégis kicsit kevésbé dzs-s?
Tényleg gondold át még egyszer,kérlek!
34/56 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a normális válaszokat, meggyőztetek... :)
Georginához mit szóltok?
2011. júl. 21. 16:20
35/56 anonim válasza:
Na, az már sokkal jobb!!! Nekem tetszik.
36/56 anonim válasza:
Ha passzol a vezetéknévhez, akkor remek. Egyébként nekem tetszik a név.
37/56 anonim válasza:
Mindenképp akarod a dzs-t hallani?mert akkor Dzsinának fogják becézni(régen egy évfolyamtársamat simán Ginának becéztek,akkor még nem terjedt el h mindent amerikaiasan nevezzenek)
38/56 anonim válasza:
Ne felejtsd el, hogy azt úgy ejtik, ahogy írják. Tudod, Abigél- Vitay Georgina. Nem Dzsordzsina....
40/56 anonim válasza:
Egy régebbi válaszoló vagyok: a Georgina szép név, de csak mint GEORGINA, nem Dzsina, mint a Bódy Csabi neje:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!