Én nem az etnikai hovatartozás miatt írtam, hogy nem adnám egyiket sem, hanem azért, mert ezek külföldi nevek és számomra nagyon csúnya egy névben a dzs betű. De a saját lányodnak úgyis azt a nevet fogod adni ami neked tetszik:) ha ne fogadod el a véleményeket miért kérdezed meg? (első voltam)
2011. júl. 21. 16:06
22/56 anonim válasza:
Gondolom a családot még nem kérdezted a nevekről. Vagy még tervben sincs a baba, csak a neve?
2011. júl. 21. 16:09
23/56 A kérdező kommentje:
Nem arról van szó, hogy nem fogadom el, hanem nem értem az Eszmeráldá és társai válaszolókat, nem gúnyt kértem hanem egyet a két név közül!
A Dzsenet és a Dzsenna név még nagyon tetszik (Dzs betűs nevek annyira jól hangzanak :) ).
24/56 anonim válasza:
Magyarosítva semmiképpen se. Kínzás olvasni, kimondani, viselni egy életen át.
És mindegy hogy most Kórsós vagy Tóth a vezetéknév.
Annyi szép név van, ami különleges.
25/56 anonim válasza:
Bocsi, de nekem a Dzsenet, Dzsenna sem tetszik. Őszintén szólva a "dzs" betűs nevekkel nagyon meg fog szenvedni a baba is illetve a környezetében lévők.
2011. júl. 21. 16:10
26/56 anonim válasza:
A válaszolók reakcióiból láthatod - amúgy egyetértek velük -, hogy milyen hatást vált ki másokból ez a két név. A környezetedben élőkből is ilyen reakciót fog kihozni. Akarod ezt? Kitennél ennek egy gyereket egy életen keresztül? Gondold át még egyszer!
2011. júl. 21. 16:12
27/56 anonim válasza:
A családnév is döntő azért. Ha mássalhangzóra végzőik, semmiképp ne add ezt a nevet! Vagyis ezek közül egyiket sem!
Filmekben szépen hangzik, de magyarosítva nem. Én haragudnék a szüleimre, ha ilyen nevet adnának nekem, mert mehetnék átíratni egy normálisra.Egy ember nevéről és életéről döntesz, nem egy játék babáéról. Annak idején a Barbim volt Jenny, de az is így írva :)
2011. júl. 21. 16:13
28/56 anonim válasza:
A játszóéren, ahová járunk Nádin, Zsüliett (ááááááááááááááá) Szamanta, Tifáni és Áser (gondolom Usher után, anyuka nincs még 18 ránézésre)....
2011. júl. 21. 16:16
29/56 anonim válasza:
A Bodzsa is szép név meg a Dzsukel is.
2011. júl. 21. 16:16
30/56 anonim válasza:
egyik sem,mindkettő gagyi.kivéve,ha nem az idén barnultak vagytok,ott ezek tucatnevek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!