Dzsenifer vagy Dzsesszika?
Figyelt kérdés
Ti melyiket választanátok?:)2011. júl. 21. 15:49
12/56 anonim válasza:
Állatnak el tudom képzelni ezeket a neveket. De gyereknek egyáltalán nem. Elolvasni is szörnyű ezt a nevet, hát még kiejteni!
13/56 anonim válasza:
Csak még annyit: roma származású vagy?
14/56 anonim válasza:
Nekem a Jessica (direkt így írom, mivel ez NEM magyar név) tetszik, ha egy külföldi film vagy könyv szereplőjéről van szó.
De így leírva, hogy DZSESSZIKA... Jesszusom!
15/56 anonim válasza:
ormális válasz,hogy magyar gyereknek ne külföldi neveket adj! De mindkettő számomra ronda.
17/56 anonim válasza:
Igen, különleges, de évek múlva szekálni fogják a hovatartozása végett.
Lehet, hogy szép, fehér bőre lesz és aranyos kiscsaj, de ezek a nevek meg vannak bélyegezve.
Nem kellett volna sértésnek venned a válaszokat, ezek /még ha nyersnek is tűnnek/ de az átlag emberek véleményét tükrözik.
19/56 anonim válasza:
Nekem az az őszinte és normális válaszom, hogy ezek a nevek nem szépek. Szóval egyiket se választanám.
Ezen a kettőn kívül esetleg valami lehetőség? :)
20/56 anonim válasza:
Ha a válaszolóid közül egy embernek sem tetszik ebből rájöhetsz, hogy majd a gyerek környezetében is ez lesz az arány. Azzal pedig csak a gyereknek ártasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!