Mit mondanál az orvosodnak mikor odaadod a pénzt? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Nála szültem és most is ő a nőgyógyászom és vizsgálatok után pénzt adok neki, ti ilyenkor mit mondanátok???2011. júl. 18. 14:06
1/4 anonim válasza:
Mármint hogy milyen esetben mit mondanék? Hálapénz-kérdés? Én azt mondtam, hogy köszönöm, amit értünk tett. Egyébként a vizsgálatok után a sima köszönöm a megfelelő.
2/4 anonim válasza:
Mivel magánrendelőben adom, semmi extrátnem mondok, fizetek szolgáltatásárt, mint ezer más helyen
A kórházban(ctg-k után) nem adtam, fel sem merült egyikünk részéról sem
3/4 anonim válasza:
Magánrendelőbe megyek, így fizetek és nem mondok semmit (vagyis köszönöm és viszontlátásra).
Ha a kórházban adnám neki a pénzt (bár ott nem szoktam), akkor is ezt mondanám, miközben nyújtom át a borítékot: köszönöm szépen és viszlát.
4/4 anonim válasza:
Hát mi nem neki kellett, hogy adjuk hanem az asszisztensének. Amikor a szülés után adtunk pénzt személy szerint neki, akkor én azt mondtam, hogy "szeretném ha ezt elfogadná, nagyon köszönjük a munkáját".
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!