Mit tennétek a helyemben?
Jövőre menne bölcsibe a lányom, én meg dolgozni. 24 órás váltóműszakban dolgozom, ez azt jelenti, hogy havonta 6, max 7 napot melózok, ebből kettő hétvégére esik.
Arra gondoltam, hogy beadom családi napközibe csak azokra a napokra mikor nem vagyok otthon, így olcsóbban kijövünk, mint a bölcsivel, főleg, hogy az államiban nincs is hely.
Csak nem tudom, hogy ezzel ártok vagy használok a picinek. Így velem is lenne, meg társaságban is, és csak egy évig kellene ezt csinálni, mert utána úgyis ovi.
Sajna muszáj valahova vinni, mert nem tudom kire hagyni a melós napokon.
Második vagyok.
Ha az apa van a kicsivel amikor te dolgozol akkor szerintem semmi baj nem lehet. Még kicsi így teljesen jól tud alkalmazkodni szerintem. Gondoltam hogy nem azért mész dolgozni mert nincs jobb dolgod hanem azért mert muszály. Még jól is kiselhet a dolog. Gondolj arra hogy az apja mellett is biztonságban van. Kitartás.
Egyébként szerintem téged jobban megvisel majd mint a lányodat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!