Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért csinálnak az emberek...

Miért csinálnak az emberek gyereket? Unatkoznak?

Figyelt kérdés

A gyerekekkel csak a gond van,mikor megszületnek szinte állandó felügyeletet igényelnek,etetni kell stb.,sokat kell rájuk költeni még azon kívül amiket kíván,a legszükségesebbeket,szinte 25 éves koráig el kell tanulni(főleg ha továbbtanul),na és persze ha tanul,ugyanis sokan lázadni kezdenek tinédzserkorukban.

Mire jó az ha van gyerek?

2011. júl. 17. 15:06
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
83%
Keress fel, de sürgősen egy Pszichiátert!!!!!!
2011. júl. 17. 17:42
 42/48 anonim ***** válasza:
64%
Te még véletlenül se "gyártsál" gyereket...
2011. júl. 17. 23:41
 43/48 anonim ***** válasza:
75%

"valakinek nem tetszett a kérdés és jelentette a moderátornak."

nekem sem tetszik, és jelentem....

őszintén, miért kell provokálni ilyennel a gyermekre vágyókat, kismamákat, illetve szülőket?

egyébként pedig a gyermekvállalás ugyan olyan, mint a sütemény ebéd után: NEM KÖTELEZŐ!

2011. júl. 18. 00:24
 44/48 anonim ***** válasza:
76%

Kedves előttem szóló! Teljesen igazad van!

A kérdezőnek valószínűleg nincs jobb elfoglaltsága...

2011. júl. 18. 05:04
 45/48 anonim ***** válasza:
64%
Gratulalok kerdezo, hogy ennyi segitseg kellett ahhoz, hogy ragyere... tenyleg SOHA ne legyen gyereked, mert az ilyeneknek nem valo meg haziallat se!
2011. júl. 18. 07:37
 46/48 anonim ***** válasza:
82%

Kérdező nagyon sajnállak, hogy ezt magyarázták beléd a szüleid, bele se gondoltak milyen lelki sérülést okoznak neked ezzel.

De hidd el nem minden szülő ilyen. Azért van gyerekem, mert jó. És ne hidd, hogy nehezemre esik költeni rá, ha neki veszek valamit, az pont ugyanakkora öröm, mint mikor gyermektelen koromban magamnak vásároltam. Pont ugyanolyan jó. És akármi is késztetett rá, hogy megcsináljuk, tudom, hogy kislány korom óta bennem van. Nevelni kell, és hidd el, valami hihetetlen érzés mikor visszahallod tőle a szófordulataidat. Akkor rájössz, hogy igen, én csináltam, én neveltem és minden megvan benne ami bennem és az kedvesembe a legjobb, legszebb.

Ezért kell a gyerek.

2011. júl. 18. 07:57
 47/48 anonim ***** válasza:
70%

Tenyleg ne szaporodj kerdezo....

A ferjemnek es nekem a 2 eves fiunk a legnagyobb kincsunk. Sosem sajnaltam ra a penzt (szerencsere meg is tehetjuk). Es O tenyleg, oszinten, onzetlenul szeret minket.

Ma kaptam a hirt,hogy a nagypapam agyverzest kapott. Nem szoktam sirni a fiam elott de ma kijottek a konnyeim. Odajott, leult mellem ,megolelt es azt mondta: Anya, ne szij. Szejetlek :)

Ezt semmi penzem nem tudod megvasarolni!!!!!

A masik valaszolonak uzenem aki felcsinalta a baratnojet majd otthagyta:

A leheto legrondabbakat mondtam rad, sot ezeket kivanom neked. Es meg dicsekszel is vele? En a helyedbe elasnam magam. Megcsinalni persze megtudtad,mi? Arra volt eszed. Remelem felnott koraba megkeres a "gyereked" es ugy kicsesz veled ahogy csak tud.... ilyen gerinctelen fereg alak...

2011. júl. 19. 07:24
 48/48 anonim válasza:

fajfenntartás

Enélkül nem lennénk. fontos!

2012. máj. 2. 20:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!