Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért csinálnak az emberek...

Miért csinálnak az emberek gyereket? Unatkoznak?

Figyelt kérdés

A gyerekekkel csak a gond van,mikor megszületnek szinte állandó felügyeletet igényelnek,etetni kell stb.,sokat kell rájuk költeni még azon kívül amiket kíván,a legszükségesebbeket,szinte 25 éves koráig el kell tanulni(főleg ha továbbtanul),na és persze ha tanul,ugyanis sokan lázadni kezdenek tinédzserkorukban.

Mire jó az ha van gyerek?

2011. júl. 17. 15:06
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
84%

A válasz írója 69%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 15:14

A Te gyerekedtol hizott el a baratnod? Maradj a mostanival, de ha O is elhizik, mert zabal, akkor nem tudom mit lehet tenni. Kimeld meg a tobbi not a szemelyedtol.

2011. júl. 17. 15:19
 22/48 A kérdező kommentje:

Ha az "Unatkoznak?" miatt vagytok felháborodva,azt azért írtam,mert az ember unalmába felelőtlenül hihetetlen baromságokat követ el.

"A kutya is jó dolgában vész meg"

Nem egyszer hallottam már olyakat,akik felelőtlenül gyereket vállaltak és csak nyögtek végig,alig tudták el tartani,volt,hogy beadták állami gondozásba.

2011. júl. 17. 15:20
 23/48 anonim ***** válasza:
100%

Nem mondanám, hogy a kérdésedben felhozott velejárók nem valósak. Sőt, meg is értelek. Nem mindenki van oda a gyerekekért, azok jobb, ha nem is vállalnak, mert nincs értelme rosszul csinálni a szülői teendőket. Ugyanakkor az emberben is, mint minden élőlényben van fajfenntartási ösztön. Ennek híjával egyszerűen kihalna az adott populáció. Ez az ösztön viszont felülírja az észérveket, hogy pénz, idő, lekötöttség stb. De nem vagyunk egyformák ki így, ki úgy áll hozzá.

Én megvallom, fölösleges lenne azt hazudnom, hogy jujde szeretem a gyerekeket, amikor ez nem igaz. Nem vagyok gyerekellenes, de odáig sem vagyok érte. Az eszemmel tudom, hogy nem helyes, de ez van. Viszont úgy gondolkodom, hogyha a párom akarna, nem lenne jogom megfosztani őt az anyaságtól, tehát belemennék és igyekeznék a lehető legjobban csinálni.

Unatkozásból senki sem csinál gyereket, maximum nem védekeznek elég szakszerűen.

2011. júl. 17. 15:21
 24/48 anonim ***** válasza:
2%

"A Te gyerekedtol hizott el a baratnod? Maradj a mostanival, de ha O is elhizik, mert zabal, akkor nem tudom mit lehet tenni. Kimeld meg a tobbi not a szemelyedtol."

Nem az én gyerekemtől! Bár elismerem van egy gyerekem, de még életemben nem láttam, mivel amint az a ribanc bejelentette hogy terhes, már tipliztem is! Kell a francnak egy ordítozó, bömbölő, pénznyelő automata.

2011. júl. 17. 15:23
 25/48 A kérdező kommentje:

És igen,a legfontosabb:A NEVELÉS

Hihetetlenül oda kell figyelni,hogyan viselkedsz a gyerek mellett,mert attól függ mi lesz belőle később,milyenné válik.Sokszor nem befolyásolható,ha a gyerek önfejű,és aztán kérdezik majd maguktól,hogy "Hol rontottam el?"

2011. júl. 17. 15:26
 26/48 anonim ***** válasza:
90%
hogy itt mekkora bunkók vannak!
2011. júl. 17. 15:31
 27/48 anonim ***** válasza:
100%
A legtöbb ember azért "csinál" gyermeket, mert attól érzi teljesnek az életét, hogy családja van. És igen, egy gyerek iszonyat nagy felelősség és hatalmas anyagi kiadás. De amikor a gyermekem rám nevet tiszta szívből, és én tudom hogy Ő boldog, akkor én is boldog vagyok.
2011. júl. 17. 15:32
 28/48 anonim ***** válasza:
100%

az elsö 15:19-esnél a pont.

A természet erre csinált minket.

Pl a természet úgy alaktította a babákat hogy minden gyerekre ránézel és azt mondod hogy de édi. egy gondoskodási ösztönt írt belénk.

szerintem mikor a felnöttek bele kerülnek egy korba kb 90%-ba beindul az anyai, apa ösztön és mindenáron gyerek kell. nem gondolják végig csak kell a gyerek. persze nem szokták megbánni, de volt már ilyen ismerösöm.

egy barátnöm 2x vetélt el, de még is küzdöttek tovább a gyerekért. aztán a 3-ik egészséges szép és igen okos gyerek lett. de anyuka rájött hogy egy gyerek midnig ott van és már nem volt hozzá kedve. nem hagyta el a gyereket, de csak azért nem mert apa alkoholista a nagyszülök meg mind meghaltak már, így nyakán maradt. nekem jó ismerösöm volt (mert alapból egy nagyon rendes tiszteséges nö), de mindig leakart beszélni a gyerekröl.

2011. júl. 17. 15:32
 29/48 anonim ***** válasza:
83%
Remélem megint törlik a kérdésed.
2011. júl. 17. 15:42
 30/48 anonim ***** válasza:
83%
Azt nem értem, hogy miért nem lehet a kérdést bejelenteni???!!
2011. júl. 17. 15:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!