A gyerekekkel csak a gond van,mikor megszületnek szinte állandó felügyeletet igényelnek,etetni kell stb.,sokat kell rájuk költeni még azon kívül amiket kíván,a legszükségesebbeket,szinte 25 éves koráig el kell tanulni(főleg ha továbbtanul),na és persze ha tanul,ugyanis sokan lázadni kezdenek tinédzserkorukban.
Megint csak ellenszenves válaszokat kapok,pedig csupán ésszerűen elgondolkoztam,hogy miért is nem előnyös gyereket tartani.
2011. júl. 17. 15:12
12/48 anonim válasza:
Ellenszenves kérdésre ellenszenves válasz.
De neked inkább ne is legyen gyereked, ne szaporodj
2011. júl. 17. 15:13
13/48 anonim válasza:
Ertelmes valasz nincs ilyen kerdesre. Igen, a gyerek nagy munka, de ezt a legtobb szulo vallalja. Orom es fajdalom. Ebbol all a gyerek-szulo kapcsolat. Legnagyobb resze orom.
2011. júl. 17. 15:14
14/48 anonim válasza:
Te is voltál gyerek.. :) nem hinném,hogy téged is azért csináltak a szüleid,mert unatkoztak.Szerintem ha felnőtt lennél,talán értenéd.Nem vetem meg azokat,akik nem akarnak gyereket,de akkor ne szólják le azookat,akik viszont akarnak.. ennyit erről.ÉS A GYEREK sosem felesleges..
15/48 anonim válasza:
Kérdező! Én megértelek! A gyerekeket én sem szeretem! Azt a pénzt amit megkeresek, nem a gyerekre akarom költeni, hanem magamra és a barátnőmre! Én már hagytam el nőt azért, mert meg volt bolondulva a gyerekekért! Nem beszélve arról, ha egy nő gyereket szül, akármennyire próbálkozik, olyan szép, mint előtte, már nem lesz! Tudom, mert láttam a volt barátnőmet! Úgy néz ki mint egy disznó!
16/48 anonim válasza:
1. El kell tartani, és nem el kell tanulni
2. A gyereket nem "tartják"
3. Hülye kérdésre hülye válasz
4. Örülök, hogy így gondolkodsz, legalább nem fogsz szaporodni, így is sok a nem normális ember a világon.
17/48 anonim válasza:
15:14
Te is igazán felnőhetnél agyilag :)
2011. júl. 17. 15:15
18/48 A kérdező kommentje:
Felnőtt vagyok,voltam gyerek.
Szüleim is folyton hangoztatták hogy velem csak a baj volt,meg bólogatnak ha valaki ilyen témát hoz fel,hogy a gyerekekre sokat kell költeni stb. akkor én miért ne tartsak velük?
2011. júl. 17. 15:17
19/48 anonim válasza:
Igen dögunalom volt az életem, mióta csináltunk gyereket, csupa vadregényes kaland, őrült orgiák és bulik.
2011. júl. 17. 15:18
20/48 anonim válasza:
Ösztön. Senki sem tudja ésszerűen megmagyarázni, mert nem azért lesz az embernek gyereke, mert végiggondolja, hogy az mi mindenre jó, és mennyire hasznos. Hanem mert szeretne. Mert milyen aranyos, és mert felelősséget vállal valakiért, és egyszerűen, mert késztetést érez rá. A természet tehát bölcsebb volt az embereknél - megint. =) Túljárt az eszükön, így is mondhatnánk. Mert egy olyan dolgot tett kellemessé, örömtelivé, sőt, szinte elsődlegessé, ami az egyedfenntartás szempontjából hátrányos. A fajfenntartás szempontjából azonban elengedhetetlen. És igen, a szeretet is egy ösztön, valamint az anya altruizmusa is az.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!