Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit válaszoljak: "mikor jön a...

Mit válaszoljak: "mikor jön a második? "

Figyelt kérdés
Nem akarok bunkó lenni, de sok ismerős ezzel nyaggat és már unom. 2 múlt a lányom, sokak szerint ideje lenne már, szerintem még nem. Nem tudom lesz-e második egyáltalán, de nem akarok magyarázkodni, nem akarok erről senkivel beszélgetni. Poénkodjak? Hogy lehet kedvesen közölni, hogy semmi közöd hozzá?
2011. júl. 12. 12:32
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

A legjobb megoldás, ha mondasz valami konkrétat:

-MIkor jön a második?

-Egy év múlva.

Ezzel le van tudva, és egy év múlva újra mondhatod ezt :) Főleg, ha ritkán találkoztok :)

2011. júl. 12. 14:08
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

én is utálom ezt.

kérdezz vissza h ő mikor szül :)

én megkérdeztem anyósomat, azóta nem szekál :D:D

2011. júl. 12. 15:28
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Én is azt szoktam válaszolni, hogy "majd".

Tényleg idegesítő.Főleg, ha olyan is kérdezi, aki pont nekem panaszkodik mindig, hogy őt is ezzel zakaltják mások.

2011. júl. 12. 22:23
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Ez franko.

Nekem is 2 eves mult a fiam julius 1.-en es persze azota tobbszor hallottam,hogy: akkor mar johetne a kistestver.

Tenyleg mintha eloiras lenne,hogy ha 2 eves a gyerek, johet a kovetkezo.

En mondjuk letudom egy: majd-dal a dolgot. Mi is szeretnenk jovore kistesot de ezt senkinek nem kotom az orrara mert ha esetleg nem jonne ossze, nem akarom,hogy aztan azt kerdezgessek allandoan.

2011. júl. 13. 05:46
 15/22 A kérdező kommentje:
Ehhez mit szóltok: Légyszi kérdezd meg minden hónapban, ha én elfelejtetnék beszámolni, hogy megjött-e vagy terhes maradtam...? De ez már megint túl durva :D
2011. júl. 15. 13:14
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Utolso valaszolo vagyok.

Igen, egy kicsit eros :D

De ha van egy folyamatos "zaklatod" akkor szerintem egyszer leallithatod ezzel a szoveggel. Tuti, nem kerdezi tobbet :D

2011. júl. 15. 23:41
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nálunk is hasonló a helyzet:) Úgy látszik, az emberek mindenütt ugyanolyanok:) Mond azt, hogy akkor jön, ha a férjeddel úgy döntötök, hogy jöjjön:) Vagy mond azt, hogy akkor jön, ha terhes leszel:D Akkor aztán biztos, hogy jönni fog:D Tudom, hogy ez idegesítő, én is így vagyok vele, amíg nem született meg a lányom, addig azt hallgattam, hogy mikor lesz gyerek, amikor lett, akkor meg azt, hogy mikor lesz a következő....
2011. júl. 24. 09:17
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg mond azt, hogy MAJD, de a kérdésben a férjem is illetékes 50 százalékban, ha bővebb információt vártok, forduljatok hozzá:)
2011. júl. 24. 09:19
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon megértelek, nálunk idén volt az esküvő, és azóta szinte nem telt el úgy nap, hogy valaki ne kérdezte volna meg, hogy mikor jön a baba. Én sem szeretem ezt. Beszéltünk már róla a párommal,de majd ha jönni kar jönni fog.
2011. júl. 24. 11:44
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

A válasz: Jövő hétfőn délután 3-kor.

De sose lesz vége.

Ez így megy: Mikor lesz már komoly kapcsolatod? Ha van: Mikor lesz az esküvő? Az esküvőn: Mikor jön a baba? Szülés után: Mikor jön a második? Második szülés után: Három a magyar igazság, három gyerek kell, mikor jön a harmadik? A harmadik szülése után: Mik vagytok ti, nyulak?!?! Ebbe a sz.r világba bűn szaporodni!

Sose tudsz úgy tenni, hogy mindenkinek jó legyen. Amint teherbe esel, jönnek az új kérdések, hogy mi lesz a neve, kisfiút vagy kislányt akartok, ha ugyanolyan nemű lesz mint az első, akkor lesz-e harmadik és hasonlóak.

2011. júl. 24. 14:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!