Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi lesz ha az emberek nem...

Mi lesz ha az emberek nem vállalnak be gyerköcöt a támogatások hiánya miatt?

Figyelt kérdés
Sok az ídős kevés a fiatal és még kevesebb a gyerek!Ha a kormány megvonja a családi támogatást mégis mi lesz itt Mo-on?Nem tudom mit képzelnek magukról attól vonják meg a pénzt aki dolgozik és örül annak hogy lehet egy gyermeke nem mint a politikusok akik a havi 1 milliót keresnek és akkor ők vannak kiakadva mert nincs miből megélni.meg a min. bért is adóztatni akarják.Érdemesebb lenne mindenkinek elmennie Mo-ról.azt hiszem
2009. márc. 30. 19:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Mi a most meglévő támogatásokkal sem merünk gyermeket vállalni. Pedig dolgozom több, mint öt éve folyamatosan. Csak annyi a bökkenő, hogy ha kiszámolom, a "segély" és a párom fizetésének az összegét (aki szintén dolgozik tíz éve folyamatosan) levonom a rezsit, a lakáshitelt (nagyon kicsi lakás, nem volt muszály hitelbe verni magunkat, ahogy az okosok mondják, de ha nem, akkor maradt volna az albérlet), akkor marad kb harmincezer(!!!) forintunk egész hónapra. Ha még ezen is rúgnak egyet, akkor nem tudunk egyenlőre gyermeket vállalni. Én nem a segélyért szülnék, hanem, hogy nekem is legyen egy saját kis családom. Azt hiszem megérdemelném/nénk. Iszonyatosan szomorú vagyok emiatt és öt évvel ezelőtt nem gondoltam volna, hogy tisztességes munkával eltöltött évek után egyszerűen ne merjek családot alapítani. Azért ez szomorú..
2009. márc. 30. 21:39
 12/16 anonim ***** válasza:

Az elő válaszoló miből él? Gondolom, ő nem igényelte meg se a tégyást, gyedet, gyest és családi pótlékot sem, mert ő magának szült, nem az államnak! Így kell jópéldát mutatni a sok anyának, akik kizsákmányolják a kormányt több év munkában töltött év után.

Nem értem, hogy mindenki miért hozza fel mindig azokat, akik soha nem dolgoztak és csak ellik sorra az ivadékaikat! Miért ezekkel hasonlítják össze állandóan azokat, akik évekig dolgoznak és számítanak a gyedre, mert apa pénze nem elég éveken át addíg, amig a gyerek oviba nem kerül ( bölcsi az nincs), de a gyeddel éppen megvannak és még nevelnek is egy új jövőben adófizető állampolgárt. Miért nem azt szivatják, aki sose dolgozott, miért vesznek minket itt is és más egyéb helyeken is egy kalap alá velük?

2009. márc. 31. 09:28
 13/16 A kérdező kommentje:
Tudjátok pont ez az aki dolgozik és szeretne gyereket azt nem fogják támogatni aki meg nem dolgozik és van vagy 10 gyereke annak meg mindent.Én most fogok 1 éve dolgozni és szeretnénk majd decembertől próbálkozni a baba ügyel 20 éves vagyok és ahogy elvégeztem a sulit munkába is álltam ,munka mellett még suliba is járok.Azért akarunk korán babát hogy sokáig tudjuk majd támogatni és mindent meg tudjunk neki adni amit csak lehet.Szerintetek még várjunk vele?Nem a pénzért akarjuk a babát hanem magunk miatt meg már régóta együtt vagyunk és szeretnénk nagyon.
2009. márc. 31. 11:22
 14/16 A kérdező kommentje:
pont ez az aki dolgozik hogy megéljen és legyen családja attól elfordul a kormány aki meg nem dolgozik és van vagy 10 gyereke annak meg mindent.Mi sem a pénzért akarunk gyereket én is 20 vagyok és suli után egyből el is mentem dolgozni meg mellett suliba járok.lassan 1 éve dolgozok de dec-től szeretnénk próbálkozni mi is a baba témával.
2009. márc. 31. 11:26
 15/16 A kérdező kommentje:
ocs azt hittem nem ment el a kommnet
2009. márc. 31. 11:26
 16/16 anonim ***** válasza:

A 9.28.-asnak teljesen igaza van. Miért kell egy kalap alá venni?

Aki csak fél évet dolgozott az is megy egyszer dogozni nem?

Én itthon növesztettem a pocakomat az első perctől fogva, mert veszélyeztetett munkakörben dolgoztam, 24 órás vátó műszakban. És képzeljétek olyan nőkre vigyáztam, akik sorban szülték a gyerekeket és mellette kiálltak az utca sarokra,a munkáról azt sem tudják eszik e vagy isszák, közben azt sem tudták, hol a gyerekük, na az ilyentől vonnék meg mindenféle támogatást és még a gyereket is elvenném tőle. Mert ilyeneket kell nekünk eltartani, tisztességesen dolgozó állampolgároknak, és nemár azt piszkáljátok aki korán vállal be egy babát és csak utána megy dolgozni. Tudjátok mennyi pénz megy el a rendőrségi fogdákban és börtönökben fölöslegesen ahol ilyen "nőkre" vigyáznak, amit mind nekünk kell kifizetni az adónkból. Mi nélkülüzünk ők meg luxusban élnek a rácsok mögött. (napi háromszori kaja, ingyen gyógyszer, mert az ugye kell, főleg a nyugtató,)

Na mindegy!

Ez nem normális ami ebben az országban folyik

Ezt is felül kellene vizsgálni

2009. márc. 31. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!