Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Betöltöttem a 18at! Már...

Betöltöttem a 18at! Már lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy van ez... Beöltöttem a 18-at, most akkor már terhes lehetek?:S Mert ugye ez már felnőtt kor...
2011. júl. 5. 15:26
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
91%
Igen , úgy tudom , hogy a gólya már hoz kisbabát ilyen korban...csak várd ki
2011. júl. 5. 15:35
 12/21 anonim válasza:
91%
Vigyázz,mert mostmár nem gyerekhez van kötve a segíly osztás...:D
2011. júl. 5. 15:40
 13/21 anonim válasza:
100%

Én tényleg nem hiszem el hogy ilyet kérdeznek emberek!!!!

Nekem anno általánosba mondta az osztálytársam hogy úgy lesz a gyerek hogy lenyeli! Ez már akkor is kib@szta a biztosítékot nálam pedig lassan már 15 éve volt! :D:D:D

2011. júl. 5. 15:51
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Látszik, hogy nyári szünet van, és a tinik unatkoznak! ;) Az egyik korhoz köti a teherbeesést, a másik jön azzal, hogy a nők a köldökükön keresztül szülnek-e.... Meglátjuk mit termelnek még ki magukból! :)))

Amúgy most szép idő van, sipirc ki a szabadba! Majd, ha jön megint az esős idő, akkor ráértek a szobából szórakozni!

2011. júl. 5. 16:07
 15/21 anonim ***** válasza:
30%
utolsó: már nem azért de te is a szobádban szórakozol, ha ide írogatsz és a szerelem,szex kategóriát olvasod....
2011. júl. 5. 16:08
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Látom tombol a nyári szünet...
2011. júl. 5. 17:56
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

utolsó: már nem azért de te is a szobádban szórakozol, ha ide írogatsz és a szerelem,szex kategóriát olvasod....

35 hetes, veszélyeztet kismama vagyok, aki bizony szívesen csatangolna kint, de várnom kell, amíg megérkezik a baba. Amúgy "gyerekvállalás, nevelés" témakörben vagyunk. Szóval, ez most nem jött be! ;)))

2011. júl. 5. 18:04
 18/21 anonim válasza:
100%
Boldog szülinapot,kérdező! :D
2011. júl. 5. 18:47
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Remélem te nem fogsz szaporodni....
2011. júl. 5. 18:51
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy lehetsz, bár elméletileg ezt is korlátozni akarják augusztus 1-től.

"18. életévét betöltött személy csak és kizárólag akkor vállalhat gyermeket, amennyiben teljesülnek az alábbi feltételek:

1.) Minimum 1 Fluor Tomis poszter

2.) Egy olyan, általános szerződési feltételeknek helytálló Facebook-profil, amin minimum 3 fehérneműs kép szerepel

3.) A "Mizu" című örökzöld saját előadású felvétele a Youtube portálon

4.) Legalább egy "Team Edward!" vagy "Team Jacob!" feliratú póló, valahová elhányva az Alkonyatos ereklyék közé.

Amennyiben az alábbi feltételek nem teljesülnek, a 18. életévét betöltött személy gyermekvállalási igényét a a Magyar Állami Gyermekfelügyeleti és Pelenkakomposztáló Ügyosztály nem érvényesíti a Gólya felé.

A 18. életévét betöltött személy kérvényének elutasítását követően élhet a fellebbezési jogával, melyet a Húsvéti Nyúl nevű szervezetnél tehet meg."

2011. júl. 5. 21:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!