Betöltöttem a 18at! Már lehetek terhes?
Én tényleg nem hiszem el hogy ilyet kérdeznek emberek!!!!
Nekem anno általánosba mondta az osztálytársam hogy úgy lesz a gyerek hogy lenyeli! Ez már akkor is kib@szta a biztosítékot nálam pedig lassan már 15 éve volt! :D:D:D
Látszik, hogy nyári szünet van, és a tinik unatkoznak! ;) Az egyik korhoz köti a teherbeesést, a másik jön azzal, hogy a nők a köldökükön keresztül szülnek-e.... Meglátjuk mit termelnek még ki magukból! :)))
Amúgy most szép idő van, sipirc ki a szabadba! Majd, ha jön megint az esős idő, akkor ráértek a szobából szórakozni!
utolsó: már nem azért de te is a szobádban szórakozol, ha ide írogatsz és a szerelem,szex kategóriát olvasod....
35 hetes, veszélyeztet kismama vagyok, aki bizony szívesen csatangolna kint, de várnom kell, amíg megérkezik a baba. Amúgy "gyerekvállalás, nevelés" témakörben vagyunk. Szóval, ez most nem jött be! ;)))
Persze, hogy lehetsz, bár elméletileg ezt is korlátozni akarják augusztus 1-től.
"18. életévét betöltött személy csak és kizárólag akkor vállalhat gyermeket, amennyiben teljesülnek az alábbi feltételek:
1.) Minimum 1 Fluor Tomis poszter
2.) Egy olyan, általános szerződési feltételeknek helytálló Facebook-profil, amin minimum 3 fehérneműs kép szerepel
3.) A "Mizu" című örökzöld saját előadású felvétele a Youtube portálon
4.) Legalább egy "Team Edward!" vagy "Team Jacob!" feliratú póló, valahová elhányva az Alkonyatos ereklyék közé.
Amennyiben az alábbi feltételek nem teljesülnek, a 18. életévét betöltött személy gyermekvállalási igényét a a Magyar Állami Gyermekfelügyeleti és Pelenkakomposztáló Ügyosztály nem érvényesíti a Gólya felé.
A 18. életévét betöltött személy kérvényének elutasítását követően élhet a fellebbezési jogával, melyet a Húsvéti Nyúl nevű szervezetnél tehet meg."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!