Elválnátok ebben az esetben?
01:02!
Én például egy ilyen házasságot láttam magam körül.... Anya erején felül próbált minket nevelni, foglalkozni velünk, de mivel neki nagyon hamar vissza kellett mennie dolgozni, a apai nagyanyánk pátyolgatott minket.
Apa rendszerint hazajött a munkából, a nagyi meg leszidott, ha odamentünk hozzá, mert "apa fáradt, hagyjuk békén". Anya később hazajött, és hulla fáradtan leült mellénk játszani, aztán fürdetés, esti mese, alvás...
17 éves voltam, mire anyámnak elege lett, válni akart. Alapból is érzékeny lélek vagyok, de épp érettségiztem, nagyon megviselt a dolog. 3 hónap huza-vona, sírás, álmatlanság, és ordibálás után közölték, hogy mégsem válnak... Kikészültem!
A helyzet ma: anya jár társaságba, színházba, emellett nagyon jól keres, odafigyel magára, apám utálja a munkáját, folyton bosszankodik, egyetlen szórakozása a TV, elhízott.
A szívem szakad meg, hogy végig kell néznem, ezek ketten hogy meg fogják keseríteni egymást, csak azért, mert féltek lépni! :(
Én válnék -váltam is!
"nagyon szereti a gyereket"? hagyjuk már! akkor nem ordítozna előtte, nem bántaná!!!
a részedről pedig ez csak kifogás. Gondolkozz! a gyerekednek, a gyerekeidnek ez az érdeke, ez a fejlődésüknek jót tesz, amit otthon átélnek??? Az idegeskedés, a kiabálás jó a gyereknek?
ugye, ugye...
A terápiáról pedig annyit: a férjednek is akarnia kellene. Felismerni, hogy gáz van vele, és hajlandónak lenni arra, hogy segítséget kérjen, és elfogadjon. De ha nem akar, úgysem fog változtatni. Pár éven belül úgyis el fog hagyni titeket, erre a nyakamat teszem. Bocs az őszinteségért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!