Miért nem szeretik a gyereküket az anyukák?
A nyaralás alatt tűnt fel, hogy tök normálisnak tűnő anyukák a gyerekükkel csak idegesen, türelmetlenül és kiabálva tudnak beszélni.
Nem egyszeri alkalmakról van szó.
Te meg biztosan tökéletes mintaanya vagy, akinek angyali türelme van és az ördög se tudja kiborítani. Fényesítsd ki a glóriád.
Én nem vagyok tökéletes, bizony van, amikor türelmetlen vagyok és kiabálni is szoktam. Ettől még nem leszek rossz anya, imádom a gyerekem és az életem adnám érte.
Gondolom nem napi 24 órát töltöttél a családdal hónapokon keresztül.
Nálam volt olyan, hogy pl amikor depresszióval kezelt az orvos, hogy képtelen voltam normálisan beszélni a gyerekkel. Heteken keresztül, amíg a gyógyszert be nem állították. Akkor én nem szerettem a gyerekemet? Honnan tudod, hogy ő mondjuk este nem térden állva-sírva kér bocsánatot a gyerektől, mert képtelen volt uralkodni magán? Ne ítélj el másokat, ha nem tudsz róluk semmit...
a bocsánatkérés nem mentség, és nem old meg semmit.
nálunk apukám volt ilyen a családban.
állandóan ordított, üvöltözött, fenyegetett minket, lelki terrort rendezett, az egész életünkre kihatással van a mai napig ez a tény, de mindig bocsánatot kért, hogy ő nem úgy gondolta... na, igen... csak épp semmire sem mentünk vele.
és 1 hét igenis bőven elég, hogy képet kapjunk egy szülőről, ha pár órára láttuk őket, akkor is. rengeteg mindent le lehet szűrni belőle. bőven! mindent elmond!
21:55!
Tehát a te véleményed szerint én rossz anya vagyok. Ezt te képes vagy megállapítani néhány órából is. Hát gratulálok hozzá.
Azért én személy szerint olyan traumán estem át, hogy az a csoda, hogy teljesen nem őrültem meg és igenis büszke vagyok rá, hogy csak üvöltöztem a gyerekemmel. Még egyszer mondom: amíg nem tudsz mindent, ne ítélj! Pláne ne egy pár óra, vagy egy hét után...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!