Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ebben az esetben kaphat a...

Ebben az esetben kaphat a fenekére (bővebben lent)?

Figyelt kérdés
Ha egy 7 éves gyerekkel nem tudunk mit kezdeni, mert rosszalkodik (nem a saját gyerekünk), kaphat tőlünk a fenekére? Ha igen, hogyan? (Nem vagyok perverz, mellőzzétek a lepervezezést)
2011. jún. 30. 20:13
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
47%
Mért kell pont veréssel megoldania helyzetet? Beszéld meg a szüleivel inkább a dolgot és ha nagyon nincs hozzá türelmed akkor meg ne válalld!!!!!Miért nem próbálod lefoglalni ha már vigyázol rá? Lehet unatkozik ?! Játssz vele és lehet nem is lesz rossz!!!
2011. jún. 30. 21:20
 12/19 anonim ***** válasza:
48%

ha megérdemli, akkor igen.

egy 7 éves már akkora, hogy igenis szükség van néha fizikai szigorra is. Pl a suliban a neveletlen kölöknek nehogy már ne csaphasson a kezére a tanár, ha a gyerek üti a másikat?

és teljesen szituációtól függ.

amúgy az a baj, hogy ha a szülei nem fegyelmezik, akkor te sajnos nem sokra fogsz vele menni...

2011. jún. 30. 22:18
 13/19 A kérdező kommentje:
Át szokott jönni hozzánk játszani, és valamikor már nem tudok semmit se csinálni, viszont nem szeretném ha beszélnénk a szüleivel mert szeretek vele játszani! Nem várom tovább a válaszokat. Ne írjon senki.
2011. júl. 1. 09:45
 14/19 anonim ***** válasza:
Vagy normális,vagy ne menjen át.ezt a szülőkkel kell megbeszélni...
2011. júl. 23. 11:06
 15/19 anonim ***** válasza:
már megint kezded a hülye perverz kérdéseidet???
2011. júl. 23. 16:14
 16/19 A kérdező kommentje:
Jajj utolsó! Ne idegesítsél! Nem vagyok perverz!
2011. júl. 23. 16:17
 17/19 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy, hogy egy 7 évessel szeretsz játszani???
2011. júl. 23. 17:06
 18/19 A kérdező kommentje:
Hát nem hét, idősebb vagyok! A koromat meg azért nem mondom meg, mert túl fiatalnak gondolnátok!!
2011. júl. 24. 10:39
 19/19 anonim ***** válasza:

NEM, semmikeppen SEM!!! Akar büntethetö kategoria is lehet belöle, szerintem meg ne probald!

Es ne haragudj, de a sajat erdekedben mondom: szerintem ebben tenyleg van valami perverzio (megha nem is feltetlenül a legvadabb formaja), a helyedben foglalkoznek ezzel, a sajat erdeked, mert a kesöbbiekben ki tudja, hova vezet benned, ha elnyomod magadban! A szomszed gyerek erre csak felhivja a figyelmedet... Megtehetne egy masik gyerek, egy kisallat vagy barmi mas szituacio is...

Szeretsz vele jatszani... akarsz is vele jatszani... nem tudsz kezelni egy helyzetet, de megsem fordulsz a szülökhöz... veres es kesz, ezzel elintezve...

Szerintem kezd el ott, hogy ezt felismered. Ehhez tegyel fel kerdeseket: miert szeretsz vele jatszani? Mifele örömöt, erzeseket valt ki belöled, ha egy gyerek, aki testileg gyengebb (kiszolgaltatottabb, aki felett hatalmad van) rosszalkodik? Es mire kesztet ez? Miert nem felel meg neked, ha valoban rosszalkodik, a nevelesükben illetekesekhez fordulni? Miert nem jo neked, ha nem jöhet at, amig rosszalkodik? Mert akkor megjavulna, es nem lenne benne az a valami, ami belöled ezeket az erzeseket kivaltja, amikröl az elejen szo volt...?

Kineziologus vagy hasonlo lelekgyogyaszt keresnek fel a helyedben.

Hat erre gondolok...

2011. júl. 24. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!