Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ebben az esetben kaphat a...

Ebben az esetben kaphat a fenekére (bővebben lent)?

Figyelt kérdés
Ha egy 7 éves gyerekkel nem tudunk mit kezdeni, mert rosszalkodik (nem a saját gyerekünk), kaphat tőlünk a fenekére? Ha igen, hogyan? (Nem vagyok perverz, mellőzzétek a lepervezezést)
2011. jún. 30. 20:13
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, hogy milyen kapcsoalt van köztetek és a gyerek ill., a szülei között, de nem a ti dolgotok megnevelni!

SDzóljatok rá, de 'erőszakot' ne alkalmazzatok. Abból jó sosem sűl ki!

Ha nagyon nem fogad szót, akkor a szüleivel kéne elbeszélgetni ...

2011. jún. 30. 20:16
 2/19 A kérdező kommentje:
Az 1-2 fenékrecsapást is erőszaknak értetted?
2011. jún. 30. 20:17
 3/19 A kérdező kommentje:
A rászólás nem szokott elég lenni, és a sarokba se tudjuk állítani mert nem fogadna szót.
2011. jún. 30. 20:20
 4/19 anonim ***** válasza:
Más gyerekére rácsapni kényes téma. Én nem merném a helyedben.
2011. jún. 30. 20:23
 5/19 anonim ***** válasza:

Az 1-2 fenékrecsapás is számíthat "erőszaknak", ha a gyerek üvöltve meséli a szüleinek, hogy Ti veritek!

Sztem hívd fel a szülőket, hogy ők hogyan szokták kezelni a problémás helyzeteket, és engedik-e Nektek a fenékrecsapást.

Előzetes megbeszélés nélkül nem merném más gyerekét "megverni".

2011. jún. 30. 20:23
 6/19 anonim ***** válasza:

Nem saját gyereknél mindenképpen megkérdezném a szülőket róla, hogy hogyan fegyelmeznek. Vannak akik súlyosan elítélik a testi fenyítés minden formáját. Ha egy ilyen embernek ütöd meg a gyerekét...

Még az én szüleim is ugrottak ha kezet emeltek rám, pedig nekik azért alkalmanként eljárt a kezük. Nem mindegy, hogy ki ad annak a gyereknek a fenekére.

2011. jún. 30. 20:24
 7/19 anonim ***** válasza:
17%
Na räd se biznäm a gyerekem,üsd a sajätodet ha annyira türelmetlen vagy,es mi a f.nenek kellett akkor elvällalnod a csöszködest,ha ideggyenge vagy? Ha megtudnäm,hogy valaki veri a gyerekem,leütnem. Ha rosszalkodik valaki,azt ütni kell? Talän beszelgetni kellene vele, igy is lelkiserült lehet,ha az anyuka ätpasszolta egy idegenre,ha ütöd,akkor meg megjobban nyomot hagysz benne. De hät ilyennek mint te kär az ujjaimat koptatni. Lehet lepontyozni,lexarom.
2011. jún. 30. 20:29
 8/19 anonim ***** válasza:
78%

Valóban kár az ujjaid koptatni...

Szép, kedves, hasznos választ adtál.

2011. jún. 30. 20:34
 9/19 anonim ***** válasza:
68%
Más gyerekét megütni, eléggé kényes dolog. És ha ez sem használ? Agyonveritek? Valami mást kell kitalálni, ami nála használ. Ez szerintem minden gyereknél így van, azért kell ismerni őket.
2011. jún. 30. 21:01
 10/19 anonim ***** válasza:
65%
Én nem pontoznám le, az is egy vélemény, és nagyjából egyet is értek vele, senki se üsse meg a gyerekem, és én sem alkalmazom a fenyítést nevelő célzattal sem és sehogy sem! Én vagyok a felnőtt, kvázi az okosabb nekem kell megoldást találnom, rájönni miért csinálja amit csinál és mivel lehetne jobb belátásra bírni. A verés nem megoldás!
2011. jún. 30. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!