Van más is, aki sokszor átmegy szüleihez babájával egy héten?
Közel laknak, nagyon jó a kapcsolat,férjem egész nap dolgozik, így hétköznap 2-3x átmegyek 8 hós fiammal, vasárnap meg ott ebédelünk.
Másnál is van így?
Anyukám pár utcányira lakik, és szeretjük is őt, így naná, hogy megyünk hozzá! Lányom szintén 8 hónapos, és nagyon jóban vannak a mamával. :)
Anyukámnak meg felüdülés, ha ott vagyunk nála.
Vasárnapi ebéd szinte mindig nála van.
Én csak szeretném, hogy így legyen, de a férjem féltékeny, így én max ha kétszer megyek és nem minden hétvégén eszünk ott.
De ha azért kérdezed, hogy normális-e ez a dolog, akkor szerintem nincs ezzel baj.
Ha élne anyukám, 100%, hogy minden nap ott lennénk, vagy ő itt. Ugyanis 2 házzal lakott arrébb, mint mi. De sajnos a baba fogantatása előtt 1 hónappal halt meg.
De apukám is itt lakik, ő a másik irányban 2 háznyira. Őt meg szoktuk látogatni gyakran, de csak ha jó idő van, mert a lakásba nem viszem be. (Akár hetente 4-5 alkalommal is átsétálunk a babámmal.) Apu nagyon erős dohányos, így áll a füst bent. De kint nagyon szeret nála a kislányom, van egy óriási fa, azt szereti nézegetni. :)
igen,részben azért kérdeztem, hogy normális-e:)
meg én is úgy vagyok vele, hogy ha itthon minden rendben van, akkor miért ne menjek át??beszélgetünk, jól elvagyunk, és még tesómék is ott vannak:)
Szia!
Mi is sokszor megyünk át,7 napból 5-ször biztos találkozunk,pedig ők a szomszédos faluban laknak.Persze ez nem azt jelenti hogy egész nap ott vagyunk,átmegyünk 1-2 órára,dumcsizunk,aztán haza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!