Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van más is, aki sokszor...

Van más is, aki sokszor átmegy szüleihez babájával egy héten?

Figyelt kérdés

Közel laknak, nagyon jó a kapcsolat,férjem egész nap dolgozik, így hétköznap 2-3x átmegyek 8 hós fiammal, vasárnap meg ott ebédelünk.

Másnál is van így?

2011. jún. 28. 15:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Anyukám pár utcányira lakik, és szeretjük is őt, így naná, hogy megyünk hozzá! Lányom szintén 8 hónapos, és nagyon jóban vannak a mamával. :)

Anyukámnak meg felüdülés, ha ott vagyunk nála.

Vasárnapi ebéd szinte mindig nála van.

2011. jún. 28. 15:36
 2/11 anonim ***** válasza:

Én csak szeretném, hogy így legyen, de a férjem féltékeny, így én max ha kétszer megyek és nem minden hétvégén eszünk ott.

De ha azért kérdezed, hogy normális-e ez a dolog, akkor szerintem nincs ezzel baj.

2011. jún. 28. 15:38
 3/11 anonim ***** válasza:
Bár mi még csak most várjuk, szerintem én anyunál fogok egész nap lógni a picivel! Miért legyek egyedül itthon a nagy házban. Főleg,hogy téli baba lesz, sokat kint sem tudunk lenni! Anyuék meg 5 percre laknak kocsival!
2011. jún. 28. 15:40
 4/11 anonim ***** válasza:
még szép :)
2011. jún. 28. 15:44
 5/11 anonim ***** válasza:

Ha élne anyukám, 100%, hogy minden nap ott lennénk, vagy ő itt. Ugyanis 2 házzal lakott arrébb, mint mi. De sajnos a baba fogantatása előtt 1 hónappal halt meg.

De apukám is itt lakik, ő a másik irányban 2 háznyira. Őt meg szoktuk látogatni gyakran, de csak ha jó idő van, mert a lakásba nem viszem be. (Akár hetente 4-5 alkalommal is átsétálunk a babámmal.) Apu nagyon erős dohányos, így áll a füst bent. De kint nagyon szeret nála a kislányom, van egy óriási fa, azt szereti nézegetni. :)

2011. jún. 28. 15:45
 6/11 A kérdező kommentje:

igen,részben azért kérdeztem, hogy normális-e:)

meg én is úgy vagyok vele, hogy ha itthon minden rendben van, akkor miért ne menjek át??beszélgetünk, jól elvagyunk, és még tesómék is ott vannak:)

2011. jún. 28. 15:46
 7/11 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok tapasztalt se van egy pár tesóm:) A szülők mindig felajánlják segítségüket persze, legtöbbször tiszteletből. De ha egy kisbabáról van szó akkor biztos szeretik. :)
2011. jún. 28. 15:47
 8/11 anonim ***** válasza:
Közel lakik, de nem megyünk egy héten kettőnél többször. Ő is szeret eltévézgetni, olvasgatni, pihengetni. A három gyerek meg elég fárasztó tud lenni. Vasárnap együtt ebédelünk, és hét közben egyszer elmegyünk beszélgetni, ennyi.
2011. jún. 28. 16:24
 9/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi is sokszor megyünk át,7 napból 5-ször biztos találkozunk,pedig ők a szomszédos faluban laknak.Persze ez nem azt jelenti hogy egész nap ott vagyunk,átmegyünk 1-2 órára,dumcsizunk,aztán haza.

2011. jún. 28. 16:51
 10/11 anonim ***** válasza:
mi szinte minden nap átmegyünk, mivel mi panelben lakunk, ök pedig kertesben, alig várják, hogy menjünk a kicsivel, vasárnapi ebéd mindig ott van.
2011. jún. 28. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!