Van itt más Anyuka is, akiknek nincs egy fillérjük sem nyaralásra?
Nem pontozlak le Kedves Utolsó!De én 30 éves vagyok a férjem 35.Itt kelet Magyarországon nem sok lehetőség van munka ügyben.És nem is nagyon fizetnek minimálbérnél többet.Így várhattunk volna a gyermekvállalással,akár a nyugdíjig is.Mert itt akkor sem lesz több pénzünk:(((.
látom többen félrenézték:D tengerIpartot írtam:),a második Kedves Válaszoló értette.:D
Sajnos mi kistelepülésen élünk és minden rokon itt lakik,tehát max a másik utcáig tudunk elmenni "nyaralni",ha rokonokhoz akarunk menni.
De látom többen vagyunk,akik hasonló cipőben járunk.
mi sem jutunk el nyaralni.terveztem hosszú
hétvégét valamerre,de az sem áll meg 70 alatt,annyi meg nincs,ugyhogy az lesz a nyaralásunk,h elseje után elmegyünk egy kis vonatozásra(fiam imádja a vonatokat és még soha nem ült rajtuk).nem megyünk messze.bemegyünk a városba,majd felülünk az első vonatra ami elvisz a következő,vagy az utáni település strandjáig(Keszthelyről indulunk ugyhogy sokat nem utazunk),majd strandolunk egy jót.ez mind megvan max 5-10ezerből,attól függ h mennyit költünk kajára,de azt ugy is csomagolok valamennyit.ha lehet keresünk szabad strandot,igy a belépőt is megússzuk.aztán mikor kipancsolta magát a törpe és kellően elfáradt akkor felülünk a következő vonatra és hazamegyünk.remélem élvezni fogja a vonatozást.már ez egy nagy élmény lesz neki.múltkor ngyon sírt mikor néztük a vonatokat és ő nem ülhetett fel,és amikor meg elment nélkülünk alig tudtam lefogni,pedig csak 21 hónapos.
szóval nekünk ez lesz a nyaralás.ha jól sikerül akkor párszor megismételjük(persze ha a pénztárca és idő engedi).
Szia!
Én is ugyanúgy érzek, mint te! Csak én önzőbb vagyok: úgy érzem NEKEM lenne szükségem új élményekre. Gyerekkoromban minden évben nyaraltunk, volt hogy 2x is: a Balatonnál, meg külföldön is. Mióta elköltöztem, nem támogatnak anyagilag, a férjem sem keresi "halálra" magát, mi össz-vissz mindennel együtt 200-ból élünk hárman, de ebből min. 110 a rezsi+ a lakáshitel. És ebbe még nincs benne a telefon, stb.. A maradék 90 megy mindenre.. Ja, és a férjemmel még ebből tanulunk, ami olyan 25 e ft kettőnknek havonta. kb. Iszonyúan hiányzik a nyaralás, évek óta bőghetnékem van, ha valakiről megtudom, hogy nyaralni voltak/mennek... Irigy vagyok, ez van. Na, de fizetem a szegények adóját: lottózom :D Nah, majd ez kihúz a csávából.
Nyaralásra nincs, de a Balatonra simán elmegyünk, mert rokoné a nyaraló, ott se költünk többet, mintha itthon lennénk.
Nálam a szálloda megy a nyaralás eleve nem tartozik össze szorosan, én még életemben nem voltam hotelben. Nekem a nyaralás vagy azt jelenti, hogy társasüdülő, vagy azt, hogy kemping meg sátor. Az meg nem izgat, hogy mások szállodában nyaralnak.
A tengerig mi is el tudnánk éppen menni, ha arról lenne szó, mert pécsi vagyok, ide közel van Horvátország (bár nem pont a tengerparti rész, de az még talán beleférne), de minek utazzunk annyit, amikor ott a Balaton? Sőt, akkor már inkább felülünk a távbuszra és elmegyünk Orfűre sátrazni, ott a tó, fürdeni ott is lehet, a buszjegy meg asszem 200 forint vagy valami ilyesmi. Jó, a kempingért fizetni kell, de kb. itt ki is merül minden költség.
átmeneti anyagi gondjaink vannak, 2 kicsi gyerek, nem megyünk nyaralni. van benga nagy kert, kismedence, homokozó, minden nap nyaralok velük.
még nem aggasztom magam. tudom, hogy nem ezen múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!