Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Megtartjátok az apák napját?

Megtartjátok az apák napját?

Figyelt kérdés
Én most gondolkodom ajándékon és versen:-) A férjem nem tud róla, biztos meglepődik majd:-)
2011. jún. 16. 07:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Én nem is tudtam h van ilyen...
2011. jún. 16. 11:42
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Mi is "unnepelunk" apak napjan. 16 honapos kisfiam bolcsis es mondtak a gondozok, hogy penteken delelott amikor viszem bolcsibe akkor ideadjak az altala keszitett kis kepeslapot apak napjara, hogy el tudjam tenni es vasarnap ha gondolom akkor a gyerek odaadhatja. Nagyon varom mar a kis alkotasat holnap. Ezenkivul csokitortat csinalok neki (ez a kedvence) azzal a felirattal, hogy szeretunk apa. Tehat nem lesz nagy ajandekozas mert nem is az a lenyeg benne. Anyakk napjara keszitett nekem a kisfiam a bolcsibe egy sziv alaku kepeslapot amire az volt irva, hogy "Szeretlek anya". Kis csillogo sziveket ragasztott ra es kivagott viragokat. Rajzolt a tetejere kis irka-firka szines vonalakat, az ujjaval kis lila meg piross festek pottyoket. Azt hittem elolvadok. Ugy orzom mint a legdragabb kincset. Itt viritt az irodba az asztalomon es ha nehez napom van eleg csak raneznem. :) Remelem a ferjemnek is ilyen sokat fog jelenteni valasarnap a sajat kezuleg keszitett apaknapi kincs. :)
2011. jún. 16. 11:47
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Megtartjuk:)
2011. jún. 16. 13:22
 14/15 A kérdező kommentje:

:-D

Örülök Neki:-D

2011. jún. 16. 13:35
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Mi is megtartjuk. Tavaly még nem tartottuk, mert akkor annyi dolog jött közbe, hogy valahogy kimaradt. De idén már készülünk. A kedvenc salátái közül az egyiket készítem el (svéd gomba sali, majonézes krumpli vagy strassburgi saláta). Egy lapra ráírom a már idézett verset, és a fiúnkkal kidíszítjük. Plusz még veszek neki egy kaktuszt, az a kedvenc "virága".
2011. jún. 16. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!