Megtartjátok az apák napját?
Igen. Tudod miért? Mert azt gondolom, hogy nagyon megérdemli az olyan apa, aki annyira kiveszi a részét a gyereknevelésből, mint az én férjem. Ő amolyan anyalelkű apa.
Nálunk virág helyett csoki lesz, mert nagyon édesszájú, és rajzok.
Ez a bögrés dolog jó ötlet, köszi a tippet! :-))
Mi természetesen megtartjuk, úgy gondolom, a gyerekeknek az apa is ugyanúgy fontos kell legyen, mint az anya. S ha az anyák napját megtartjuk, miért ne tartsuk meg az apák napját is?
Egy másik apák napjás kérdéshez ezt a verset írta valaki, ezt fogom felírni apa ajándékára:
Bartos Erika: Apához
Mikor leszek én is felnőtt?
Mond el nekem, Apa!
Nem vagyok még iskolás,
de nem is vagyok baba!
Mond el nekem, milyen érzés
Apukának lenni?
Szeretsz-e, mond, korán reggel
dolgozóba menni?
Jó érzés-e hazaérni,
megölelni engem?
Látod-e, hogy egész kicsit
ma is nagyobb lettem:
Jó érzés-e betakarni,
puszit adni este?
Maradj itt az ágyam mellett,
kérlek, ne menj messze!
Rajzoltam egy képet neked,
Te vagy rajta, nézd meg!
Én vagyok a kisgyerek és
kézen foglak Téged!
Örülsz neki? Vigyázol rá?
Mi vagyunk a képen!
Én vagyok az apukámmal,
ketten, kéz a kézben!
Jajj ez nagyon szep vers :)
Igen mi megtartjuk :)
Iden egy szep polot vettem a lanyomnak I LOVE DADDY felirattal es X-box jatekot veszek meg a ferjemnek.
Mult evben is kapott ajndekot, de akkor is kb ekkora osszegben.Anyak napjara en is mindig egy cserepes viragot kapot (nem szeretem a vagott viragot, mert elhervad es sajnalom kidobni) es egy after eight-et, mert az a kedvenc csokim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!