Melyik naptól kell számolni a mesni első napját?
Köszi!
Nekem komolyabb mennyiség nagyon ritkán van, de azért van kevés vér is. Eddig úgy gondoltam, hogy a barna maszat is vér csak naon kevés és ezért lehet az is a mensi első napja, de akkor tévedtem.
Hm. A doki azt mondta, hogy a vérzéstől kell számolni, de mivel a maszatolás a ciklus 31 napjától van és már 6 napja tart ezért szednem kell a bogyit már.
Kivnácsi lennék rá hogy a többség honnan számolja a ciklus első napját.
Köszi!
Legelső vagyok. Azt nem írtam, hogy innentől kell számolni, hanem hogy én onnantól vettem az első napot.
:)
Volt nálam, hogy előtte egy héttel már maszatolgattam (barnásan, míg a rendes menstruáció színe - nálam - piros, vörös stbstb), ha ezen az alapon számolom, akkor több mint másfél hétig mentstruáltam volna.
Hozzátenném még azt is, hogy lehet jobban jársz, ha a gyógyszer miatt a dokidat kérded meg, és sok sikert a továbbiakra.
15:11-nek
Nekem sajni mindíg van előtte és utána is 2-3 nap maszat, de ma reggelre már ez a 7. napja a maszatnak. Dokit hívtam, mondta kezdjem el a bogyit és az első szem bevétele utána pár órára megjött a vér is.
Válaszokat köszi mindenkinek!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!