Visszaszoktatok a cigire?
Szoptatás után ki miért gyújtott rá?Milyen volt újra cigizni?Nem bántad meg esetleg?Ha nem szoktál vissza,nem nehéz megállnod?
Én még terhes vagyok de már sokat gondolkozok azon,hogy szoptatás után rágyújtok újra.Tudom,káros,viszi a pénzt de nagyon kívánom még mindig.Sokszor álmodom,hogy cigizek,ilyenkor mindig megrémülök,hogy rágyújtottam,aztán rájövök ,hogy álom volt és nagyon megkönnyebbülök.Mellesleg elég sokat híztam amibe a cigi abbahagyása is ludas,mivel helyette ettem,ezért rosszul is érzem magam a bőrömben és ilyenkor az jut az eszembe h ha majd újra cigizek akkor könnyebben visszafogyok az eredeti súlyomra.Ki hogy volt ezzel???Tényleg szerepe van abban a ciginek,hogy visszafogyjatok???
Én nem szoktam vissza, és szerintem már nem is fogok. Most 3,5 éves a lányom, 1,5 éve már arra is figyelek, hogy mit eszek és mennyit mozgok, azóta leadtam 15 kilót (ami nem a cigi elhagyása miatt jött fel rám) és nagyon jól érzem magam a bőrömben. Nem szeretném, ha dohányzás lenne a példa előtte. Sajna előttem az volt. Anyum és apum is dohányzott, igazán ezt tartottam normálisnak. A férjemmel együtt szoktunk le a terhességem elején, pedig mindketten erős dohányosok voltunk. Én napi 2 dobozzal is elszívtam :-(
Ma ha arra gondolok, hogy ezzel az egészségemet dobtam ki, akkor nagyon nagy lelkiismeret furdalásom van. Apum 55 évesen halt meg szívrohamban, anyum is csak szinte vegetál, pedig 63 éves, de túl van 3 szívrohamon, de a cigit nem tudja letenni. Én megakarom élni az unokáimat is, így midig mikor rá akarok gyújtani, figyelmeztetem magam, hogy egészséges anyuka szeretnék lenni. Ezért egészségesen táplálkozom, sokat mozgok és nem dohányzom :-D és egyből nincs bajom a súlyommal sem. Régebben a cigi miatt lehet, hogy nem ettem annyit, de nem tudtam futni 100 métert sem, mert egyből fulladtam. Tehát lehet, hogy sovány voltam, de fitt és egészséges nem. És szerintem ez fontosabb, amióta anyuka vagyok. Hiszen miattuk élnünk kell, ráadásul nem is akárhogyan, hisz példaképei vagyunk ezeknek a csöpp kis embereknek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!