Nyáron is jár oviba a gyereked?
Mindig rábíztam, hogy szeretne-e maradni, de aztán ahogy közeledett a június, egyre kevesebben vitték a gyereket, így kénytelenek voltunk mi is itthon maradni.
Szerettek járni oviba a lányaim, de nálunk a dajka sugallta folyamatosan, hogy itt a nyár, nem kell már jönni:)
Itthon vagyok a kistesóval én is.
Az óvónők már a kezdetektől nyílvánvalóvá tették a számomra,hogy eszembe ne jusson délnél tovább otthagyni a gyereket.
A nyáriszünetről pedig:május 20.-án volt évzáró,én június 10.-éig gondoltam ,hogy járjon oviba,mivel egész évben alig tudott járni betegség miatt.
Az évzáró után két napig mikor mentem érte elmondták,hogy most már csak felügyelet van és nincsenek foglalkozások,harmadik nap már nem mentünk.
Rövidesen ha visszamegyek dolgozni már előre félek,hogy mi lesz ha 3/4 5-re esek be...mivel előbb nem érek oda.
szia,
azt a két hetet leszámítva, amit mi nyaralni kivettünk és azt a 10 napot, amikor a Nagyszülőkkel megy tengerre IGEN, MENNI FOG!! szereti nagyon, mi dolgozunk, de ha nem melóznék, akkor is hagynám. szuper óvó nénijeink vannak, szuper az óvoda is, nincs szünet (igaz nem állami, magán) és eszükbe sem jutna kikötni mikor vigyem vagy hozzam el.
Ági
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!