Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nyáron is jár oviba a gyereked?

Nyáron is jár oviba a gyereked?

Figyelt kérdés
Van még egy 2,5 évesem is, nem dolgozom. A nagyobbik gyerekem imád oviba járni, visszük is, mert ott jobban fejlődik. Aki hasonló helyzetben van, arra nem néznek ferde szemmel az óvónők?
2011. jún. 15. 14:44
 1/5 anonim ***** válasza:
Nálunk is van ilyesfajta "nyomás", mi végül úgy döntöttünk, hogy júni végéig fog járni. De van olyan anyuka is, aki úgy kérte, hogy zárásig heti kétszer.
2011. jún. 15. 14:48
 2/5 anonim ***** válasza:

Mindig rábíztam, hogy szeretne-e maradni, de aztán ahogy közeledett a június, egyre kevesebben vitték a gyereket, így kénytelenek voltunk mi is itthon maradni.

Szerettek járni oviba a lányaim, de nálunk a dajka sugallta folyamatosan, hogy itt a nyár, nem kell már jönni:)

2011. jún. 15. 14:50
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem nem jár. Én is itthon vagyok. Én féltem az összevont csoporttól. Ilyenkor már a foglalkozások sem olyanok, mint év közben. De ha így látod jónak. Nem lesz baja, az tuti. A lényeg, hogy szerinted, mi a jó neki.
2011. jún. 15. 14:52
 4/5 anonim ***** válasza:

Itthon vagyok a kistesóval én is.

Az óvónők már a kezdetektől nyílvánvalóvá tették a számomra,hogy eszembe ne jusson délnél tovább otthagyni a gyereket.

A nyáriszünetről pedig:május 20.-án volt évzáró,én június 10.-éig gondoltam ,hogy járjon oviba,mivel egész évben alig tudott járni betegség miatt.

Az évzáró után két napig mikor mentem érte elmondták,hogy most már csak felügyelet van és nincsenek foglalkozások,harmadik nap már nem mentünk.

Rövidesen ha visszamegyek dolgozni már előre félek,hogy mi lesz ha 3/4 5-re esek be...mivel előbb nem érek oda.

2011. jún. 15. 15:04
 5/5 anonim ***** válasza:
40%

szia,

azt a két hetet leszámítva, amit mi nyaralni kivettünk és azt a 10 napot, amikor a Nagyszülőkkel megy tengerre IGEN, MENNI FOG!! szereti nagyon, mi dolgozunk, de ha nem melóznék, akkor is hagynám. szuper óvó nénijeink vannak, szuper az óvoda is, nincs szünet (igaz nem állami, magán) és eszükbe sem jutna kikötni mikor vigyem vagy hozzam el.

Ági

2011. jún. 15. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!