Nyáron is fog oviba járni a gyereked?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 17. 13:39
1/9 anonim válasza:
nem. gyesen vagyok a legkisebbel.
2/9 anonim válasza:
nem ,mert itthon leszek a kis tesóval
3/9 anonim válasza:
Az enyém igen,mert szerencsénkre egy nagyon modern az ovi, a tetőn felfújhatós medence van nyaranta,5 percre van a házunktól.Nyaralni nem tudunk menni,a strand minden nap az csak álom,igy ez maradt.Még mindig jobb,mintha a gyerek agyon unná magát egy négyemeletes ház folyósólyán.
4/9 anonim válasza:
Szia!
Sajnos járni fog,kivéve azt a 4 hetet,amikor zárva lesz,mert most kezdtem el újra dolgozni.
Szeptembertől már iskolás lesz,augusztus utolsó hetében már nem viszem,hogy legyen egy kis átmenet,de előtte megy.
5/9 anonim válasza:
Júniusban és júliusban igen, augusztusban nem, akkor nyaralunk.
6/9 anonim válasza:
Az én fiam nem megy,megoldjuk majd a mamákkal,nyaral majd az egyiknél és másiknál is a kislányommal együtt.Én júniusban kezdek újra dolgozni,,de azért megpróbálok majd eljönni szabira,hogy egy picit együtt is tudjunk lenni.
7/9 anonim válasza:
Nem én már májustól nem viszem.Itthon vagyok a kicsivel plussz itthon mindene megvan medence, homokozó, hinta ,motor, mászóka ,csuszda.Meg azért sem mert amugy sem ottalvós nincs kedvem meg erőm a 40 fokokba érte szaladgálni ebéd után!
8/9 anonim válasza:
nem
juni 15-ig aztán hajrá nyár :-)
9/9 anonim válasza:
Átlagszülő dolgok, nyáron is min. 2 hónapot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!