Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nyáron is fog oviba járni a...

Nyáron is fog oviba járni a gyereked?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 17. 13:39
 1/9 anonim ***** válasza:
nem. gyesen vagyok a legkisebbel.
2011. ápr. 17. 13:49
 2/9 anonim ***** válasza:
nem ,mert itthon leszek a kis tesóval
2011. ápr. 17. 13:49
 3/9 anonim ***** válasza:
40%
Az enyém igen,mert szerencsénkre egy nagyon modern az ovi, a tetőn felfújhatós medence van nyaranta,5 percre van a házunktól.Nyaralni nem tudunk menni,a strand minden nap az csak álom,igy ez maradt.Még mindig jobb,mintha a gyerek agyon unná magát egy négyemeletes ház folyósólyán.
2011. ápr. 17. 14:07
 4/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Sajnos járni fog,kivéve azt a 4 hetet,amikor zárva lesz,mert most kezdtem el újra dolgozni.

Szeptembertől már iskolás lesz,augusztus utolsó hetében már nem viszem,hogy legyen egy kis átmenet,de előtte megy.

2011. ápr. 17. 14:28
 5/9 anonim ***** válasza:
Júniusban és júliusban igen, augusztusban nem, akkor nyaralunk.
2011. ápr. 17. 14:33
 6/9 anonim ***** válasza:
Az én fiam nem megy,megoldjuk majd a mamákkal,nyaral majd az egyiknél és másiknál is a kislányommal együtt.Én júniusban kezdek újra dolgozni,,de azért megpróbálok majd eljönni szabira,hogy egy picit együtt is tudjunk lenni.
2011. ápr. 17. 15:25
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem én már májustól nem viszem.Itthon vagyok a kicsivel plussz itthon mindene megvan medence, homokozó, hinta ,motor, mászóka ,csuszda.Meg azért sem mert amugy sem ottalvós nincs kedvem meg erőm a 40 fokokba érte szaladgálni ebéd után!
2011. ápr. 17. 17:31
 8/9 anonim ***** válasza:

nem

juni 15-ig aztán hajrá nyár :-)

2011. máj. 28. 08:39
 9/9 anonim ***** válasza:
Átlagszülő dolgok, nyáron is min. 2 hónapot.
2011. máj. 28. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!