Lány nevet keresünk, adtok ötletet?
Figyelt kérdés
2009. márc. 21. 17:37
43/49 anonim válasza:
Ha lánykám lesz nekem már biztos,hogy első névként az Emma-t kapja.Szeretnék neki másodikat is adni,ezért felmerült az Odett,Muriel(fon:Mjüriel),Lili,Abigél,Adél,Mirtill
A legesélyesebb eddig a Lili volt,de mivel az Emma is elég egyszerű a mai nevekhez képest,ezért a Muriel vagy a Mirtill marad, a többi pedig majd a többi csemete közt lesz szétosztva.
Barátnőmnek most született kislánya és Léna a neve,de nekem mellette mg a Madlene is tetszik,bár mostanában,ahogy hallom a Sára egyre népszerűbb:)
44/49 anonim válasza:
Szintia. Mi így anyakönyveztettük, nem C-vel( Cintia)
45/49 anonim válasza:
13.59-es vagyok: most jutott eszembe a Norina név,sztem az is nagyon szép,de kicsiként a Kozettért voltam oda(igenmegrögzött nyomorultak fanXD)
46/49 anonim válasza:
Gréta, Glória, Hanna, Virág, Nézd az utónévkönyvet.Sok sikert! Margaréta, Hófehérke
47/49 anonim válasza:
Látom még senki nem írta ezt a nevet, amit most én fogok mondani. Szerintem szép név, és lehet sokféle képpen becézni.
Annamária
nekem is ez a nevem, és nekem tetszik :)
sok boldogságot Nektek :)
49/49 anonim válasza:
De mi lesz a vezetékneve??? Ahhoz illőt kellene válsaztani. Elárulod?? Az én 2 kedvencem: Tamara, Veronika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!