Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Lány nevet keresünk, adtok...

Lány nevet keresünk, adtok ötletet?

Figyelt kérdés
2009. márc. 21. 17:37
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
80%
Nekem a gyermekeim neve tetszik a legjobban és ezeket egyik válaszoló sem irta A nagylányom Vanessza 6 éves a kislányom Melanie 4 hónapos.
2009. márc. 22. 13:54
 32/49 anonim ***** válasza:
87%

Dalma és Dorka a lányaim neve, ha most is lányom született volna, akkor Fruzsi vagy Luca lett volna a neve.

Nekem a Zsófi és a Vanda is tetszik.

2009. márc. 22. 19:12
 33/49 anonim válasza:
80%
Nekem nagyon tetszik még a Kyara, Jázmin, Kimberly, Carmen, Lia, Miriam. Hirtelen ezek jutnak eszembe, pedig rengeteg gyönyörű név van....
2009. márc. 23. 09:09
 34/49 anonim válasza:
80%
Ja és a Melanie is. (ha jól írtam...)
2009. márc. 23. 09:18
 35/49 anonim válasza:
86%
Nekünk is van egy kislányunk,mi az Alexandra Tímea nevet adtuk neki.Az Alexandrát használjuk,de nem becézve,hanem tisztán kimondva a nevét.Szóltunk is a család tagoknak,hogy ha lehet szeretnénk,ha a teljes nevét mondanák ki.Így szerintem gyönyörűen hangzik az Alexandra név is....25.hetes kismami
2009. márc. 23. 10:44
 36/49 anonim ***** válasza:
86%
Nekünk a Vivien tetszik :-D
2009. márc. 23. 15:23
 37/49 anonim válasza:
86%
Szia nálunk a Korina,Lara,Léna a favorit.Sok boldogságot.
2009. márc. 23. 15:33
 38/49 anonim ***** válasza:
86%

Fontos, hogy passzoljon a vezetéknévhez. Szerintem.

Nekem a nagy favorit a HANNA...:)

Nekem pl az amerikai nevek nem tetszenek...

Az oviba vannak szép nevek(óvónéni leszek):

Vanessza, Lolita, Franciska, Hanga, Karolina, Sára, Blanka, Marianna, Judit

fiúk: Barnabás,Gábor, Tibor, Péter, Krisztofer, Roland

Ismerkedjetek a nevvekkel, ízlelgessétek őket.Biztosan sikerül olyat választani, ami tetszik Nektek és majd a lurkónak is tetszeni fog :)

Sok boldogságot!

2009. márc. 23. 17:30
 39/49 anonim válasza:
44%
kedvenc lánynév: Emese , fiú név: Hunor. Idegen nevet ne adj, nem fogják tudni ki magyar s ki nem... Hogy mennyi idétlenséget össze tudnak szedni egyesek szappanoperákból...
2009. márc. 23. 17:51
 40/49 anonim ***** válasza:
84%

Szia!A mi kis lanyunk Bonita Viktoria lesz.A Bonita az en kedvencem(ritka,szep es NEM SZAPPANOPERABOL VALO) a Viktoriat a ferjem valasztotta.

Ha ujbol lanyom lesz akkor Melania Emma lesz a neve.(az Emma anyosom utan aki sajnos mar meghalt).

De nagyon tetszik a Dalma,Jazmin,Flora,Roza,Blanka,Debora,Lidia stb..

2009. márc. 23. 18:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!