Lány nevet keresünk, adtok ötletet?
Figyelt kérdés
2009. márc. 21. 17:37
1/49 nini24 válasza:
Szia!
Ha kislányom lesz, Zoé lesz. De a Kiara és a Kyra is tetszik! :) Sok boldogságot netek!:)
2/49 anonim válasza:
Nálunk a lánynévben Kata a favorit. Egyszerű és a vezetéknevünkhöz is passzol. De ez még várat magára, kisfiúnk lesz! :)
3/49 anonim válasza:
Patrícia, Nóra, Emma, Leonóra. Nekem ezek a kedvenceim.
4/49 anonim válasza:
Én is vacilálok a mi vezetéknevünkhöz a Kata, Léna, Laura passzol. Ebből választok majd.
5/49 anonim válasza:
Emese, Tünde, Enikő, Zsanett, mindegyik szép név
6/49 anonim válasza:
Szia! Gondolj majd a késöbbiekre amikor mondjuk már olyan 13-20 éves kora között lesz a lányod h akkor mik lesznek a "menő" nevek..
Végülis minden névnek megvan a maga szépsége,de ne régies neveket adj neki..Ilyenek pl.:
Rozália,Gizella,Mária,Erzsébet,Magdolna..
7/49 anonim válasza:
Előző vok..
Mármint amilyen neveket most felsoroltam olyanokat ne adj neki!
9/49 anonim válasza:
Menta, Málna, Mirella, Minea. Nálunk ezek a nyerő nevek. Ha lány várnák ezekböl választanék, de fiunk lesz!
10/49 anonim válasza:
A mi kislányunk :Hanna Amina
De tetszett még: Viktória, Lara, Emma, Lívia, Nóra, Anna, Zita.
Sokkal több szép lány név van mint fiú.Jó válogatást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!