Lány nevet keresünk, adtok ötletet?
Figyelt kérdés
2009. márc. 21. 17:37
11/49 anonim válasza:
Nekem az Eszter, férjemnek a Vanda tetszik
12/49 anonim válasza:
Azért a Menta kicsit durva nem? Ha engem így hívnának amint betölteném a 18-at mennék nevet változtatni! xD
13/49 anonim válasza:
Szerintem nem dúrva a Menta!!! Izlések és pofonok!
15/49 anonim válasza:
Jázmin, Aisa, Izabella
Mi ezek közül fogunk választani, bár nekünk internacionális keresztnév kell, mert kettős állampolgár lesz a picur :)
16/49 anonim válasza:
Az én kislányomat Dórának hívják, szerintem ez szép név, nem túl extra, nem is régimódi, nekünk nagyon tetszik, és annyira nem is slágernév, tehát, ha megnő, nemtudják majd a neve alapján beazonosítani, hogy melyik évben született :P
17/49 anonim válasza:
Tünde
nem annyira gyakori, szépen becézhető
18/49 anonim válasza:
Szia!
Nekünk a kislányunkat Bianka Annának fogják hívni, de tetszik még a Jázmin és a Luca is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!