Hogy jussak túl ezen?
Én is voltam ilyen helyzetben, és nekem a következő segített:
Kicsit változtattunk a napirenden. Nem a játszótérre mentünk sétálni, hanem be a városba, meg néha elmentünk apa elé a munkahelyre és onnan együtt jöttünk haza kocsival, szóval nem csak a játszótér volt az úticél.
Amikor még csak ketten voltunk a nagyobbik fiammal, nekem az segített, mikor 1-1,5 éves korában elkezdtem aerobicozni járni egy edzőterembe. Ott volt gyerekmegőrző, tök jól eljátszott 1 órát a többi gyerekkel vagy ha nem voltak, akkor a lány, aki figyelt rájuk, csak vele foglalkozott.
Nekem az a heti 3x1 óra nagyon jót tett!
Sajnos, most már nem állunk úgy anyagilag, hogy havi 13ezret költsek erre, meg hát 2 gyerekkel már macerásabb is lenne.
Nincs kisgyerekes barátnőd, akivel tudnátok rendszeresen találkozni és a gyerekek játszhatnának egy kicsit, ti meg beszélgethetnétek 1-2 percet (talán)? :)))
Én variálni szoktam a sétákat. Én igazán nem szeretek játszótérre járni, inkább erre-arra sétálunk. Nekem is 16 hós és sajna ugye ez az időszak nemsokár véget ér. Kell a változatosság!!! Most a biciklizésen gondokodom, hogy venni kellene rá egy gyerekülést és menni-menni.
Ha tudod valakire bízni, kicsit találkozhatsz is a régi barátnőkkel, vagy egy kis fodrász, kozmetika. Kényeztesd magad először, aztán jöhet a bogyó, de szerintem nem fog kelleni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!