Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Csak én húzom fel magam ezen?

Csak én húzom fel magam ezen?

Figyelt kérdés
Egyre több olyat olvasok itt hogy nem akarnak szoptatni.Persze ezt mindenki maga dönti el,na de hogy valakinek az alakja fontosabb legyen a babánál...Na hát nekem ez magas.Az ilyen nők miért szülnek gyereket?Persze nem azokról írok akik nem tudnak szoptatni,hanem akik tudnának de nem akarnak.Sajnos én se tudtam szoptatni mert nem indult be a tejem,pedig én lettem volna a legboldogabb ha tudtam volna szoptatni a kislányomat.
2011. szept. 27. 16:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
86%
Az ilyennek nem is kellene gyereket vállalnia aki a saját érdekeit nézi.Akinek valami okok miatt nem szabad az más.Én is sok ilyet hallottam egyébként és szép,mondhatom...
2011. szept. 27. 17:05
 2/12 anonim válasza:
86%
Nem te vagy egyedül vele.Ha egyeseknek fontosabb a mellei formája mint a gyermeke egészsége az ne is szüljön.A legszebb dolog a csecsemő szoptatása.Az a baj,hogy még a gondolatnak sem szabadna felmerülni,hogy valaki ne szoptasson.
2011. szept. 27. 17:07
 3/12 anonim ***** válasza:
84%
Én is kiakadok,inkább fogadna örökbe akkor...amugy az ilyen a hasát nem félti h megnyulik a bőr???:)))de a mell se feltétlen lesz csunya szoptatás után,csak ezt nem tudják az ilyenek felfogni.
2011. szept. 27. 17:08
 4/12 anonim ***** válasza:
64%

aki kategorikusan kijelenti hogy ezért nem fog és meg se próbálja azon én is kiakadok. Mikor szültem volt egy

ilyen nő a kórházban bababarát kórház és még a gyereket se akarta maga mellé mert pihenni akart. Róla beszélt minden csecsemős nővér..

De azért szerintem normális egy kicsit aggódni a külső miatt. sokaknak teszi tönkre sajnos a házaséletét ez a dolog akármilyen ronda dolog is ezen gondolkodni. Én pl tudtam szoptatni sőt mivel rengeteg tejem volt állandóan átáztam az első hónapokban fájt a mellem állandó fejés éjszaka is. Szóval én pl nem voltam oda érte de eszembe se jutott volna lemondani róla a szépségemért.

2011. szept. 27. 17:22
 5/12 anonim ***** válasza:
41%
Nekem egy barátnőm jelentette ki, hogy ő speciel utált szoptatni...Ennek ellenére a kritikus 3 hónapig szoptatta a babáját, aztán elválasztotta, majd az éjszakai evésről is leszoktatta, cumival és teával. Szóval azt a 3 hónapot az is kibírná, aki az alakját félti, nem?
2011. szept. 27. 17:38
 6/12 A kérdező kommentje:
Persze lehet foglalkozni a külsővel,kell is.De hogy valakinek ez fontosabb legyen.Na meg ha valakit ez miatt hagy el a férje,hát az a férfi szégyellje magát.Ja olvastam már olyat is hogy valaki azért nem akar szoptatni mert undorítónak tartja.Az ilyenen megint meg tudok botránkozni.
2011. szept. 27. 17:46
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem akar szoptatni??????

Én ilyenről még nem is hallottam, aki ezt fel is vállalta volna...

Istenem, én mit nem adtam volna ha nekem jobban sikerül a szoptatás.

Így is tönkre ment a mellem,de ez izgat legkevésbé.

2011. szept. 27. 18:17
 8/12 anonim ***** válasza:
72%
akinek tönkremegy a melle, annak már a terhességtől is megnyúlnak a szalagok. szóval, az aki ilyesmire fogja azt, hogy nem akar szoptatni, csupán kifogásokat keres. a szoptatás maga nincs rossz hatással a mellekre. hány nő van, aki soha nem szoptatott még és lógnak a mellei.. ez genetika, nem más. anyósom is ezzel takarózik ma, már a szülőotthonban elutasította, hogy szoptassa a férjemet, így, hogy éhen ne haljon (43 éve!), a többi anyuka szoptatta. otthon az volt az első dolga, hogy fogyókúrába kezdjen és elapassza a tejét... amióta ismerem (20 éve) a hasát verik a tejeszacskók... én 4 gyereket szoptattam, mindegyiket 2 évig (kb) és nem lóg a mellem, igaz, eleve kis melleim vannak és formásak. szóval ez csupán kifogás...
2011. szept. 27. 19:55
 9/12 anonim ***** válasza:
64%

nem csak kifogás saját példám, mert nekem terhesség alatt még szebbek is lettek szép teltek lettek, mondjuk kicsi sosem volt. Aztán mint már írtam rengeteg tejem lett egyik napról a másikra, naponta vagy a baba szájában volt a cicim vagy a mellszívón, napi szinten ingadozott a mérete többször is. Ennek ellenére szoptattam 9 hónapig akkor sajnos beteg lettem ez el is vitte a tejem. De még fél évig simán kapott anyatejet a fiam üvegből, mert az összes rokon fagyasztóját teleraktuk vele. Ez igenis odatett a melleimnek, és igenis jogom van nem szeretni a látványt, de előre nem is gondolkodtam ezen. A sok kínlódás miatt nem szerettem szoptatni.

Tényleg tróger az a pali aki ezért lelép, de sajnos rengetegen vannak ilyenek.

2011. szept. 27. 20:11
 10/12 anonim ***** válasza:
86%
Nekem nagyon kevés tejem volt, bármit megadtam volna azért, hogy több legyen. Szerintem is felháborító az amikor egy "anya" így áll a szoptatáshoz. Másik ami szintén nagy "divat" az a császármetszés... ezen is mindig kiakadok, tudom, hogy nem kellemes szülni, de miért könnyebb felvágatni a hasunkat? Az nem fáj?
2011. szept. 27. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!