Egyre több olyat olvasok itt hogy nem akarnak szoptatni.Persze ezt mindenki maga dönti el,na de hogy valakinek az alakja fontosabb legyen a babánál...Na hát nekem ez magas.Az ilyen nők miért szülnek gyereket?Persze nem azokról írok akik nem tudnak szoptatni,hanem akik tudnának de nem akarnak.Sajnos én se tudtam szoptatni mert nem indult be a tejem,pedig én lettem volna a legboldogabb ha tudtam volna szoptatni a kislányomat.
Az ilyennek nem is kellene gyereket vállalnia aki a saját érdekeit nézi.Akinek valami okok miatt nem szabad az más.Én is sok ilyet hallottam egyébként és szép,mondhatom...
2011. szept. 27. 17:05
2/12 anonim válasza:
Nem te vagy egyedül vele.Ha egyeseknek fontosabb a mellei formája mint a gyermeke egészsége az ne is szüljön.A legszebb dolog a csecsemő szoptatása.Az a baj,hogy még a gondolatnak sem szabadna felmerülni,hogy valaki ne szoptasson.
2011. szept. 27. 17:07
3/12 anonim válasza:
Én is kiakadok,inkább fogadna örökbe akkor...amugy az ilyen a hasát nem félti h megnyulik a bőr???:)))de a mell se feltétlen lesz csunya szoptatás után,csak ezt nem tudják az ilyenek felfogni.
2011. szept. 27. 17:08
4/12 anonim válasza:
aki kategorikusan kijelenti hogy ezért nem fog és meg se próbálja azon én is kiakadok. Mikor szültem volt egy
ilyen nő a kórházban bababarát kórház és még a gyereket se akarta maga mellé mert pihenni akart. Róla beszélt minden csecsemős nővér..
De azért szerintem normális egy kicsit aggódni a külső miatt. sokaknak teszi tönkre sajnos a házaséletét ez a dolog akármilyen ronda dolog is ezen gondolkodni. Én pl tudtam szoptatni sőt mivel rengeteg tejem volt állandóan átáztam az első hónapokban fájt a mellem állandó fejés éjszaka is. Szóval én pl nem voltam oda érte de eszembe se jutott volna lemondani róla a szépségemért.
2011. szept. 27. 17:22
5/12 anonim válasza:
Nekem egy barátnőm jelentette ki, hogy ő speciel utált szoptatni...Ennek ellenére a kritikus 3 hónapig szoptatta a babáját, aztán elválasztotta, majd az éjszakai evésről is leszoktatta, cumival és teával. Szóval azt a 3 hónapot az is kibírná, aki az alakját félti, nem?
2011. szept. 27. 17:38
6/12 A kérdező kommentje:
Persze lehet foglalkozni a külsővel,kell is.De hogy valakinek ez fontosabb legyen.Na meg ha valakit ez miatt hagy el a férje,hát az a férfi szégyellje magát.Ja olvastam már olyat is hogy valaki azért nem akar szoptatni mert undorítónak tartja.Az ilyenen megint meg tudok botránkozni.
2011. szept. 27. 17:46
7/12 anonim válasza:
Nem akar szoptatni??????
Én ilyenről még nem is hallottam, aki ezt fel is vállalta volna...
Istenem, én mit nem adtam volna ha nekem jobban sikerül a szoptatás.
Így is tönkre ment a mellem,de ez izgat legkevésbé.
2011. szept. 27. 18:17
8/12 anonim válasza:
akinek tönkremegy a melle, annak már a terhességtől is megnyúlnak a szalagok. szóval, az aki ilyesmire fogja azt, hogy nem akar szoptatni, csupán kifogásokat keres. a szoptatás maga nincs rossz hatással a mellekre. hány nő van, aki soha nem szoptatott még és lógnak a mellei.. ez genetika, nem más. anyósom is ezzel takarózik ma, már a szülőotthonban elutasította, hogy szoptassa a férjemet, így, hogy éhen ne haljon (43 éve!), a többi anyuka szoptatta. otthon az volt az első dolga, hogy fogyókúrába kezdjen és elapassza a tejét... amióta ismerem (20 éve) a hasát verik a tejeszacskók... én 4 gyereket szoptattam, mindegyiket 2 évig (kb) és nem lóg a mellem, igaz, eleve kis melleim vannak és formásak. szóval ez csupán kifogás...
2011. szept. 27. 19:55
9/12 anonim válasza:
nem csak kifogás saját példám, mert nekem terhesség alatt még szebbek is lettek szép teltek lettek, mondjuk kicsi sosem volt. Aztán mint már írtam rengeteg tejem lett egyik napról a másikra, naponta vagy a baba szájában volt a cicim vagy a mellszívón, napi szinten ingadozott a mérete többször is. Ennek ellenére szoptattam 9 hónapig akkor sajnos beteg lettem ez el is vitte a tejem. De még fél évig simán kapott anyatejet a fiam üvegből, mert az összes rokon fagyasztóját teleraktuk vele. Ez igenis odatett a melleimnek, és igenis jogom van nem szeretni a látványt, de előre nem is gondolkodtam ezen. A sok kínlódás miatt nem szerettem szoptatni.
Tényleg tróger az a pali aki ezért lelép, de sajnos rengetegen vannak ilyenek.
2011. szept. 27. 20:11
10/12 anonim válasza:
Nekem nagyon kevés tejem volt, bármit megadtam volna azért, hogy több legyen. Szerintem is felháborító az amikor egy "anya" így áll a szoptatáshoz. Másik ami szintén nagy "divat" az a császármetszés... ezen is mindig kiakadok, tudom, hogy nem kellemes szülni, de miért könnyebb felvágatni a hasunkat? Az nem fáj?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!