Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Csak én húzom fel magam ezen?

Csak én húzom fel magam ezen?

Figyelt kérdés
Egyre több olyat olvasok itt hogy nem akarnak szoptatni.Persze ezt mindenki maga dönti el,na de hogy valakinek az alakja fontosabb legyen a babánál...Na hát nekem ez magas.Az ilyen nők miért szülnek gyereket?Persze nem azokról írok akik nem tudnak szoptatni,hanem akik tudnának de nem akarnak.Sajnos én se tudtam szoptatni mert nem indult be a tejem,pedig én lettem volna a legboldogabb ha tudtam volna szoptatni a kislányomat.
2011. szept. 27. 16:55
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Férjemnek eszébe sem jutott, hogy szoptatás után hogy fog kinézni a mellem. Neki az a legfontosabb, hogy a babánk a lehető legjobb táplálékhoz jusson.
2011. szept. 27. 22:05
 12/12 A kérdező kommentje:

20.38-nak.

Dehogyis nem fáj.Én császárral szültem,mert a kislányom rosszul feküdt.De inkább megszültem volna simán,utána alig bírtam mozogni.

2011. szept. 28. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!