Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Attól lesz valaki jó anya,...

Attól lesz valaki jó anya, hogy teljesen feladja önmagát?

Figyelt kérdés

Barátnőmnek van egy két évese, én az elsőt várom. Valamelyik nap elkísértem a játszóra őket. Ismerős anyukákkal beszélgetni kezdünk. A beszélgetés lényege az volt,hogy egy jó anyának tele van a facebookja a gyereke képeivel, minden csak a gyerekről szól stb. Tényleg ettől lesz valaki jó anya? A barátnőmnek is van képe a gyerekről, de nem teszi minden pisilését a gyereknek, ahogy a jelszavát sem változtatta meg a gyereke nevére, maradt a régi. Hetente egy órát csak velünk, a barátnőivel tölt!

Én is megemlítettem,hogy barátnőim azon része, aki még nem terhes, nincs gyereke, a nyár végén mennek a Balcsira és egy éjszakára lemegyek majd én is. Erre valaki megjegyezte,hogy milyen szingli éltet élek várandós létemre. Ezen csak nevetni tudtam. Miért? Mert eltöltök két napot a barátaimmal. Nem bulizni és inni megyek, csak pusztán nincs kedvem a szülésig otthon ülni, és előkét hímezni a gyereknek!

Elgondolkodtam, hogy valóban attól lesz jobb anya valaki a másiknál, mert teljes alárendeli az életét gyereknek?

2011. jún. 2. 13:04
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Köszi nektek is!

Nyilván én úgy gondolom,hogy a gyerek az első. De azt nem gondolom,hogy attól lesz boldogabb,hogy azt is kirakom a féjszbúkra, hogy kakil, vagy,hogy csak a ház és a játszótér között élem majd az életem! A gyerekem fontosabb mindennél, de attól,hogy szülök én még én maradok!:)

2011. jún. 2. 13:39
 12/13 anonim ***** válasza:

Egyetértek:)

Vannak anyukák, akikkel kicsit elszalad a ló, és felteszik még a végterméket is, de azért ez már túlzás:D

Egy korábbi válaszoló:)

2011. jún. 2. 13:57
 13/13 anonim ***** válasza:
ez a kérdés is az a kategória, mint 1000 másik. Tudod jól, hogy nem attól lesz valaki jó anya, hogy feladja magát. Nem kell ehhez megerősítés, hiszen a kérdésre a választ jól tudod te is.
2011. jún. 2. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!