Attól lesz valaki jó anya, hogy teljesen feladja önmagát?
Barátnőmnek van egy két évese, én az elsőt várom. Valamelyik nap elkísértem a játszóra őket. Ismerős anyukákkal beszélgetni kezdünk. A beszélgetés lényege az volt,hogy egy jó anyának tele van a facebookja a gyereke képeivel, minden csak a gyerekről szól stb. Tényleg ettől lesz valaki jó anya? A barátnőmnek is van képe a gyerekről, de nem teszi minden pisilését a gyereknek, ahogy a jelszavát sem változtatta meg a gyereke nevére, maradt a régi. Hetente egy órát csak velünk, a barátnőivel tölt!
Én is megemlítettem,hogy barátnőim azon része, aki még nem terhes, nincs gyereke, a nyár végén mennek a Balcsira és egy éjszakára lemegyek majd én is. Erre valaki megjegyezte,hogy milyen szingli éltet élek várandós létemre. Ezen csak nevetni tudtam. Miért? Mert eltöltök két napot a barátaimmal. Nem bulizni és inni megyek, csak pusztán nincs kedvem a szülésig otthon ülni, és előkét hímezni a gyereknek!
Elgondolkodtam, hogy valóban attól lesz jobb anya valaki a másiknál, mert teljes alárendeli az életét gyereknek?
Köszi nektek is!
Nyilván én úgy gondolom,hogy a gyerek az első. De azt nem gondolom,hogy attól lesz boldogabb,hogy azt is kirakom a féjszbúkra, hogy kakil, vagy,hogy csak a ház és a játszótér között élem majd az életem! A gyerekem fontosabb mindennél, de attól,hogy szülök én még én maradok!:)
Egyetértek:)
Vannak anyukák, akikkel kicsit elszalad a ló, és felteszik még a végterméket is, de azért ez már túlzás:D
Egy korábbi válaszoló:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!