"Rendes" háziasszony vagy?
11:24-es vagyok.
Ha már szóba került a mosogatás,akkor én is hozzászólok.
Nemrég költöztünk,a régi lakásban volt mosogatógép,itt meg nem.
Nos,addig addig gyűjtöttem,míg összespóroltam egyre,mert annyira rengeteg időt vett el a mosogatás,hogy sajnáltam,hogy azt nem a gyermekemmel töltöm. Arról nem is beszélve,hogyha mégsem mosogattam,akkor meg ott állt a koszos edény,elfoglalta a mosogatót és sokszor a pultot is.
A másik ilyen időrabló az a vasalás,de az nem izgat,akkor vasalok ha muszáj!
Kedves kérdező!
Miért lenne büdös a mosogatógépem? :D
Nem egy hétig áll benne a mosatlan :D
Vagy nem értem, miért kérdezed ezt?
A kérdésed alapján nem vagyok "rendes" háziasszony!
A főzést sem sikerül mindig befejeznem egy szusszra, nem hogy még mosogassak is.
Általában este szoktam elmosogatni a napi termést, mikor hazaér a párom, és le tudja foglalni a gyerkőcöt. Kicsi a lakás, úgyhogy ha alszik a kicsi, akkor nem tudok neki állni mosogatni! Engem megmondom őszintén nem zavar, a páromat se, úgy gondolom megengedhetek magamnak ennyi "trehányságot", hogy mosogatás helyett inkább a gyerekkel játszok!
A lakás egyébként tiszta, a ruhák mindig ki vannak mosva, rendszeresen vasalok, igyekszem minden nap főzni, tehát összességében rendes háziasszonynak érzem magam.
Én igyekszem mindent elpakolni főzés közben és kaja után is.Nem bírom ha ott áll.
De a mosogatógép nagy találmány!Imádom!Amíg nem volt halomba állt a cucc de most csak elpakolom és ha megtelik elindítom.
Ezek szerint én nem vagyok rendes háziasszony :) Mondjuk asszony sem vagyok, mert nem vagyok férjnél :)
Nekünk is van mosogatógépünk, így elég nagy hülyeség lenne egyesével elmosogatnom mindent. A mosogatóban szoktam gyűjtögetni különválogatva (tehát a tányérok egymáson, poharak, evőeszközök külön stb) és este egyszerre pakolok be mindent a gépbe. A pulton általában rend van és ha valaki csak bekukkant a konyhába és nem néz bele a mosogatóba, akkor akár azt is hihetné, hogy én egy rendes háziasszony vagyok. De nem, hihihihi :)))))
Ja és ennek a mosogatóban gyűjtögetésnek az az előnye, hogy így nem ragad rá semmi az edényekre, mert pl. zöldség-gyümölcsmosásnál lelocsolom azokat is, és így a mosogatógépnek elég egy rövid program.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!