"Rendes" háziasszony vagy?
Változó. Általában igen. Így szoktam meg, anyukám így tanította. :)
De most pl. a tegnapi mosatlan edény is ott van... Nagyon nehezen altattam el a lányomat, hajnalban is keltünk, most nincs hozzá kedvem, meg zörögni sem akarok. Majd ha felkel, megcsinálom. :)
:D Persze! Amióta mosogatógépünk van!!:D:D
Csak belepakolok, és senki nem lát semmit :D
Meg persze van, amit menet közben elmosogatok, de a gépbe is pakolok, na meg kaja után a tányérokat, evőeszközöket is az asszisztensem mossa :)
Én meg nyugodtan desszertezhetek a párommal, takarjon ez a megnevezés bármit is :) ami épp van :)
Nem! És őszintén, nem is vágyom rá, hogy az a nagyon pedáns, minden élere típusú nő legyek!
Az alapvető rend meg van, de nem lövöm főbe magam, ha két tányért ott marad a mosogatóban és csak később mosom el.
Főzni ritkán főzök, mert 10 órát dolgozom és egy 120 nm-es házat kell tisztán tartanom mellette + egy nagy kertet. A férjemnek van kajajegye, általában menüzünk. Hétvégén főzök!
Heti egyszer nagyobb takarítást csinálok. Heti kétszer porszívózás+ felmosás, wc takarítás, mosás,ahogy adja magát.
Hát nekem hagynak időt a gyerekeim a mosogatásra, mert este amikor mesét néznek, vagy az apjukkal játszanak, addig ráérek ezzel foglalatoskodni.
Egyébként pedig szeretek mosogatni, és nem is szeretnék mosogatógépet.
Jó neked!
Engem sem érdekel, ha elől maradnak az edények néhány órára. Én inkább a gyerekekkel vagyok, ha ébren vannak, mint mosogassak. Este meg négyesben játszunk, mesét nézünk. Neked is ki kellene próbálni. :)) Na nem bántásból mondom, de én inkább leülök a családom mellé, apát amúgy is ritkán látjuk este, mert rengeteget dolgozik, legalább azt a kis időt együtt töltjük. A házimunka megvár, de gyermekévek gyorsan elszaladnak!
Rendes.
Mondjuk,kinek mi a rendes.
Mert szerintem a rendes nem egyenlő a klasszikussal.
Anyaként,háziasszonyként,nőként megfelelni nem könnyű,és én ráadásul várandósságom alatt úgy döntöttem,hogy elkezdek egy főiskolát is,hogy karbantartsam az agyamat,míg otthon leszek a lányommal.
Vannak jobb napok/hetek,olyankor minden fronton helytállok,és vannak rosszabb vagy nehezebb időszakok,amikor pedig valahonnan el kell vennem. Mivel sem a lányomat,sem a páromat és sem a sulit nem szeretném elhanyagolni,az első hely ahonnan elveszek időt és energiát az a háztartás. Olyankor meg is látszik,bár a férjem sokat segít.
Egyébként fiatal korom ellenére főzök,mosok,takarítok,gyereket nevelek,minden megy a maga módján.
Igen. De ezt belémverték itt még gyerekkoromban, hogy míg főzünk, egyből el is mosogatunk és amúgy is mindig rend legyen. Ilyenek ezek a svábok, nem ismernek pardont.:-) Rossz érzés ha szalad a lakás.(annak ellenére nem szólom meg azt, aki máshogy csinálja)
Ebédfőzés előtt jut idő játszózni, vagy itthon játszani együtt és ebéd után együtt dőlünk az ágyba. :-)
(három éves anyukája + 16km)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!