Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Idegesítő kérdések amiket...

Idegesítő kérdések amiket állandóan megkaptál kismamaként vagy a babáddal kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Már már idegesít, hogy folyton le "óriásbébizik" fiamat.

7hós múlt, 8,5 kg és kb 70 cm....rendszeresen másfél évesnek nézik, eleinte még nem zavart, de olyan sokan csodálkoznak,hogy ekkora...pedig ma már nem is számít olyan nagynak, ráadásul én 170 cm fölött vagyok, apa meg 180 fölött...ja és sokszor lánynak is nézik:)

2011. máj. 27. 10:00
1 2 3 4
 31/34 A kérdező kommentje:

Ez az utolsó nagyon vicces:)

Amúgy a Villő nekem nem szokatlan név, de lehet másnak igen.Mondjuk nekem van egy Primula ismerősöm, na az ő nevén nagyot szoktak csodálkozni.

2011. máj. 28. 21:20
 32/34 anonim ***** válasza:
0%

17 hónap van a lányaim között, így szerettük volna, kis korkülönbséggel és elsőre összejött a kistesó. Amit utálok "terveztétek?" és a "de kár hogy nem fiú", "na majd a harmadik fiú lesz..." és a többi hasonló megjegyzés. Én örülök hogy mind a kettő kislány, rengeteg ruhánk van és minden rózsaszín (mindenki ugye ilyet vett), így ha fiú lenne nem sokat tudnék ráadni. Valamint így lányos anyaként nem tudnám elképzelni hogy fiam legyen. Remélem a harmadik is (ha lesz) kislány lesz. Nekem is lány testvéreim vannak.

Ja meg azt is rühellem mikor azt mondják hogy egy lányt is nagyon lehet szeretni, de egy fiú az más az anyának, abba szerelmes az anya, persze a lányt is szereti de ez más.... hát szerintem ennél jobban mint ahogy én szeretem a lányaimat egy fiút sem lehetne jobban szeretni....

2011. máj. 29. 11:44
 33/34 bettineni ***** válasza:

Engem idegesit minden szoptatassal kapcsolatos kerdes, miota elpanaszoltam mindenkinek, hogy nehezen megy.

Haszontalan vagy rossz tanacsokat kaptam es mondtam, hogy azt mar probaltam, meg amazt is probaltam...

Latszik rajtuk, hogy nem hiszik el, hogy a babam lusta szopo. Azt sugalljak nekem, hogy bennem van a hiba, ha valami problemam van.

A babam rendesen hizik, az orvos mindig megdicser, de en ketsegbe vagyok sokszor esve, hogy olyan keveset eszik, akkor hogyan lehet ez?

Erre altalaban azt kapom, hogy panikolok feleslegesen es majd elmegy a tejem, ha sokat aggodom.

Na erre ugy felhuzom magam, utalom, ha azzal riogatnak, hogy elmegy a tejem.

Egy ketgyerekes apuka mondta, hogy nem erti mi olyan nehez a szoptatasban?

A Villö nev nekem is ismerös. Van egy fiatal müvesz, akit igy hivnak. Nagyon illik hozza. Szerintem jo nev.

2011. jún. 8. 13:41
 34/34 anonim ***** válasza:
Annyira igazad van utolsó. Az anyukám kedvesen rám szólt az első héten, hogy ne mondjam senkinek, hogy nehezen megy a szopi, mondjam, hogy éppen elég. Akkor nem értettem miért! Most már tudom. A sok hozzáértő, aki lenéz, kioktat. Vagy férfi, vagy még gyereke sincs, vagy már a szülés másnapján ő szoptatta az egész kórházat.
2011. jún. 9. 09:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!