Idegesítő kérdések amiket állandóan megkaptál kismamaként vagy a babáddal kapcsolatban?
Már már idegesít, hogy folyton le "óriásbébizik" fiamat.
7hós múlt, 8,5 kg és kb 70 cm....rendszeresen másfél évesnek nézik, eleinte még nem zavart, de olyan sokan csodálkoznak,hogy ekkora...pedig ma már nem is számít olyan nagynak, ráadásul én 170 cm fölött vagyok, apa meg 180 fölött...ja és sokszor lánynak is nézik:)
Igen, arra a bizonyos névre én is kíváncsi vagyok:)
Ja és köszi a többi sztorit is, jók:)
Az aktuális kedvencem: Szobatiszta már? Mondom még nem.Erre ők: oh hát az én gyerekem ilyenkor már rég szobatiszta volt.
Grrrrr!Ilyenkor már rutinosan azt mondom h tudom ilyenkor már mindenki a szuper gyereke rég szobatiszta volt csak mi vagyunk ilyen bénák.Na ekkor jön h jajj nem úgy gondoltam.
Ah!
Amúgy 2 éves a lányom kereken.
Amitől én a falat kaparom:
"És jó baba?"
Ha visszakérdezek, hogy "Miért van rossz baba is?", akkor egyesek simán közlik, hogy "igen, az amelyik sír".
Na ez az, amitől elszáll az agyam.
A súlykérdés kiakaszt engem is, mivel az én fiam meg kisebb az átlagnál. Fél évesen 6.8kg volt, és még így is leóriásozták- ettől falnak mentem.
A szoptatás kérdésköre olyanoktól nem zavart csak akiknek szintén pici babájuk volt, vagy kismamák voltak, és velük megbeszéltük ezeket. A többiektől és idegenektől igencsak zavart.
Két fiam van- mindeki monjda, hogy nem baj, majd a harmadik lány lesz!! :D
kismamaként :
kisfiú vagy kislány lesz?
ezt feleltem rá: szerintem gyerek lesz
ha már nevek
3 gyerköc: Maja Milán Mira
6 éve ugyan abba az oviba járunk
és egy olyan anyuka kérdezte a következőt akit mér 4 éve ismerünk :
te feltűnt neked h a mind a három gyereknek M betűvel kezdődik a neve ? erre most mit mondhatnék ??
ja és rendszeresen kérdezik h a Maja minek a becézése? vagy ez a beceneve?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!