Idegesítő kérdések amiket állandóan megkaptál kismamaként vagy a babáddal kapcsolatban?
Már már idegesít, hogy folyton le "óriásbébizik" fiamat.
7hós múlt, 8,5 kg és kb 70 cm....rendszeresen másfél évesnek nézik, eleinte még nem zavart, de olyan sokan csodálkoznak,hogy ekkora...pedig ma már nem is számít olyan nagynak, ráadásul én 170 cm fölött vagyok, apa meg 180 fölött...ja és sokszor lánynak is nézik:)
Igen, ez a milyen nemű a testvér, ez sarkallatos kérdés.
Nálunk a nagy kislány, a kicsi pedig fiú. Mindenki örömtáncot járt és ujjongongva dicsért bennünket, milyen ügyesek, mázlisták, szerencsések vagyunk, hogy ilyen tökéletesen alakult.
A barátnőm esete is jó, nekik is egy fiuk és egy lányuk van, és most ismét kismama. Két kérdést szoktak feltenni neki:
- Miért kell harmadik, hisz van már egy fiú és egy lány
- Besikerült véletlenül?
Na ezek jók, köszi hogy leírtátok:)
Még eszembe jutott nekem is egy, ahogy így olvasgatok...már látszott a pocakom eléggé, de még nem tudtuk a baba nemét,sokan kérdezték, kisfiú, kislány lesz?Mondtam nem tudom, erre:"és mit szeretnél???" hát könyörgöm, már megvolt hogy fiú, csak mi nem tudtuk....:)
Bocsi, de magyarázzátok már el, hogy miért baj az, ha egy kismamát megkérdeznek, hogy fiú vagy lány lesz-e. És mi a baj a "Mit szeretnétek?" kérdéssel?
Nem kötekedek, csak érdekel, hogy szerintetek ezek tényleg bántó kérdések??
12:41nek engem ezek a kérdések nem zavartak.
A lányomat(2 lesz) piros, lila, barna, zöld és ehhez hasonló színekbe öltöztettem.
Kérdés: Miért nem rózsaszín a ruhája?
Válasz: Azért nem, mert én nem szeretem azt a színt.
Babakocsit tolom és közben kutyát sétáltatok.
Kérdés: A kutya miért van velem?
Válasz: Mert őt is el kell vinni sétálni és a lányom imádja.
Nekem a kedvenc kérdésem a "milyen szavakt mond már?"
10 hónapos könyörgöm!!!!!!!!!Komplett verset szaval!
A névről jut eszembe,kislányom Mira.Ha kérdezik higy hívják,mondom,hogy Mira,erre kérdés:"csak ennyi hogy Mira?"
olyankor legszivesebben mondanám,csakhogy boldog legyen az illető,hogy nem, Mira Annabella Zsuzsanna Barbara Mercédesz!!!
Másik:barátnőm kislánya gyönyörű göndör hosszúhajú királylány és Noának hívják...mikor valaki meghallja,azt szokta kérdezni,hogy "dehát nem kislány???mert ez fiúnév"
:) Jókat kacarásztam a válaszokon. :)
Tudsz szoptatni?
Van elég tejed?
Sírós még a baba?
Nem bántad meg? ????
2 hónapos a babám most. Kezdetektől utálom a szoptatással kapcsolatos kérdéseket azoktól, akiknek még nincs gyerekük és azoktól, akik az egész utcát etették annyi tejük volt. Fogalmuk sincs milyen nehéz, küzdelmes tud lenni a szoptatás, hogy milyen traumát okoz, ha kevésnek hiszed a tejet. (Csak szoptatok, de nem ömlik világba a tejcsi, nincs a fagyóban sajna).
Hasfájós a picurkám, sokat sír, de én nem bánom, így is imádom. De másnak miért fontos ez?
A megbántad pedig nem tudom honnan jött. Ostoba kérdés. Azért mert boldog voltam a gyerek előtt is, most is az vagyok, még ha néha fáradtan is. Nem cserélnék senkivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!