Anyukák! Szoktatok valamilyen sapkát/kalapot/kendőt tenni a saját fejetekre a napszúrás ellen amikor szabadtéri programotok van gyerekkel?
Mert az odáig oké, h a gyerek fejét védjük, de a miénket mi védi? Szombaton egész nap a szabadban voltunk, és utána 2 napig fájt a fejem. Szívesen tennék a fejemre vmit, de senkin (anyukákon) se szoktam látni semmit. Nem szeretnék túl feltűnő lenni.
Ti hogyan oldjátok ezt meg?
amit másodiknak linkeltél, olyan kalapok vannak a c&a -ban.
és , nyugodtan hord őket!
Ha neked az a jó, akkor vedd fel és ne érdekeljen hogy ki mit visel.
Egyik évben a Balatonon strandoltunk, hiába vigyáztam, totál szétégett a képem és a hátam. Nem kicsit, nagyon. A férjem is fájtatta a hátát, pedig ő kreol bőrű. Tavaly a strandon lévő két család közül mi voltunk az egyik, akik világos pólóban mentek a vízbe, délben is behúzódtunk az árnyékba. póló nélkül csak kb 5-6 után strandoltunk. Nem égtünk le, végre tudtuk élvezni a nyaralást.
Innentől kezdve teszek rá, hogy kinek a szépérzékét sérti, vagy tart túl óvatosnak, az a lényeg, hogy nem vinnyogunk este a fájdalomtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!