Anyukák! Szoktatok valamilyen sapkát/kalapot/kendőt tenni
a saját fejetekre a napszúrás ellen amikor szabadtéri
programotok van gyerekkel?
Figyelt kérdés
Mert az odáig oké, h a gyerek fejét védjük, de a miénket mi védi? Szombaton egész nap a szabadban voltunk, és utána 2 napig fájt a fejem. Szívesen tennék a fejemre vmit, de senkin (anyukákon) se szoktam látni semmit. Nem szeretnék túl feltűnő lenni.
Nekem mondjuk nagyon dús a hajam, így nem kell sapka se, kendő se, elég a loboncomat elviselni a fejemen :) A húgomnak viszont elég véknyszálú és kevés haja van, ráadásul szőke, fehér bőrű, neki néha leég a fejbőre a napon! :( Mégsem hord semmit a fején... :(
2011. máj. 25. 15:14
2/24 anonim válasza:
Neeeem!Nekem is dús,hosszú hajam van,de ha nem így lenne se viselnék semmit,mert utálom a fejfedőket.Télen se hordok semmit.2 gyerekes anyuka
2011. máj. 25. 15:46
3/24 anonim válasza:
2. vagyok.Mivel én sem szeretem,a gyerekeimről(a kisebb 3 éves) is elég korán lekerül a sapka(kb. 10 foknál már nem adok semmit rájuk,hacsak nincs erős szél).
2011. máj. 25. 15:48
4/24 anonim válasza:
1. vagyok, az én kislányom 3 éves lesz, rajta is ritkán van sapka. Ilyenkor nyáron csak akkor, ha biciklivel megyünk és fúj a szél, vagy ha napon vagyunk kénytelenek álldogálni, de pld. ha árnyékos helyen vagyunk kint, akkor nincs rajta sapi.
2011. máj. 25. 15:52
5/24 anonim válasza:
Én nagy napsütésben természetesen sapkát teszek a fejemre. Van vagy 3 centi hajam, nem véd semmit :D Ráadásul anyajegyes a fejbőröm is. Nekem ez a természetes, hogy nem kapok gutaütést csak azért, mert mások mit szólnak...
Férjem is télen sapkát hord, tavasztól őszig baseball sapkát. 1,5 éves fiam, ha megyünk ki, automatikusan mutatja a sapkát a kalaptartón, és ahogy hazaérünk, veszi is le :)
2011. máj. 25. 16:26
6/24 A kérdező kommentje:
Akik tesznek a fejükre, tudnátok linkelni, h milyet?
Köszi!
2011. máj. 25. 16:31
7/24 anonim válasza:
Figyu. Én linkelni nem tudok, de olyan sima kerek vászonsapit, ami a gyerekeknek is szokott lenni. Van belőle kifordítható verzió is, tuti ismered. Meg van egy olyan "horgolt" anyagú sapim is, az is ilyen fazon, csak mintha horgolva lenne. C und A-ban láttam múltkor sok félét, próba, aztán kiderül, melyik áll jól :) Barátnőmnek nagyon jól állnak a kalapok, ő szalmakalap szerű vékony kalapokat hord nyáron.
Én a lányaimra vagy kendőt,vagy azt az elöl felhajtott kalapot adom,a fiaimra baseball sapkát,én hol baseball sapit,hol kendőt.A legkevésbé sem érdekel máson van-e,én szeretem, a gyerekeket meg féltem a napszúrástól.És ha nagyon meleg van,bevizezzük a sapikat,az nagyon jól szokott esni nekik.:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!