Anyukák! Szoktatok valamilyen sapkát/kalapot/kendőt tenni a saját fejetekre a napszúrás ellen amikor szabadtéri programotok van gyerekkel?
Mert az odáig oké, h a gyerek fejét védjük, de a miénket mi védi? Szombaton egész nap a szabadban voltunk, és utána 2 napig fájt a fejem. Szívesen tennék a fejemre vmit, de senkin (anyukákon) se szoktam látni semmit. Nem szeretnék túl feltűnő lenni.
Ti hogyan oldjátok ezt meg?
Valami hasonló,csak fekete:
De van ilyesmim rózsaszínben,bordóban...Hogy kötöm meg?Hát az a klasszikus,a tarkón van megkötve,és vagy a hajam fölött,és akkor olyan "kalózosan" betűröm ami kilóg,vagy a hajam alatt van a csomó.Nem tudom mennyire érthető.:)))Ja,úgy is szoktam mint a Ganxta Zoli,tudod olyan rockeresen.:DDD Úgy nem véd annyira,az igaz.:))
Engem az nem zavarna, h mások mit szólnak a kalapos fejemhez. Az a bajom, h nem tudom milyet kéne hordanom. Mert pl. egy baseball sapi az én öltözékemhez kicsit se passzol. Nem igazán sportosan, inkább nőiesebben öltözöm. Sokszor van rajtam szoknya, vagy ruha. De egy "lóversenyes" nagykarimásat se tudnék elképzelni.
Olyan kéne, ami takar is, de nem vastag, és nem sötét, mert az szívja a meleget, meg nőies. Keresgéltem, ilyeneket szívesen megpróbálnék:
De hol lehet kapni ilyeneket? Mintha kínaiban láttam volna már ezt a fajta kendőt? De a kalapot?
Amúgy debreceni vagyok, köszi, ha tudtok segíteni!
Ilyen gumis kendőm nekem is van, de nem hordom. Pedig marha jól néznek ki, az egyik piros alapon fehér pöttyös, a másik meg vajszínű alapon cseresznyés, ez megy az ilyen nőcisebb cuccaimhoz, de nem praktikus, mert nekem kb. 5 perc után már lecsúszik a fejemről hátrafelé. Vagy túl kicsi a fejem, vagy csúszós a hajam :) Ha kendő, akkor már inkább a megkötős. Vagy az a klasszikus kendő, vagy az, aminek a végét madzagszerűre csinálták, azokat meg tudom úgy kötni, hogy ne csússzanak el. És azok passzolnak a nyári ruhákhoz, szoknyákhoz is. Kínaiban ezerféle kendő szokott lenni általában és nem is drágák. Meg vásárban is biztos van.
De a kalap, amit linkeltél, szerintem az is nagyon menő :) Én simán felvenném valami hozzá illő ruhához.
Viszont én az ilyeneket is nagyon szeretem: [link] Igaz, ez inkább kicsit vagányabb viselet, de manapság sokan hordanak ilyet félig-meddig csinosabb ruhákhoz is. Oké, szoknyával nem tudnám elképzelni, de nem csak sportos trikóhoz szokták már hordani.
Aztán ha bevállalósabb vagy, akkor ez is tök jó [link] legalább is én felvenném, szerintem nagyon fel tud dobni egy egyszerűbb nyári ruhát.
A masodik link nagyon jo! Nem feltuno egyaltalan, megis jo noiesebb oltozekhez.
En azert nem hordok, mert meg inkabb melege van a fejemnek. Inkabb nem vagyok a napon, amikor nagyon tuz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!