Anyukák! Ti hogyan viseltétek a bölcsibe való beszoktatást?
Nekem már előre megszakad a szívem h ott kell hagynom a síró gyerekem és nem vigasztalhatom meg.Nekem is rossz lesz nélküle hisz 2 éve csak vele vagyok.De hát muszáj mert dolgozni kell és neki is kell a gyerek társaság.
Ti hogyan viseltétek?
Szia!
Bennem is volt félsz,hogy milyen lesz majd nélküle,de az első 6 hónapban rengeteget volt beteg,így itthon volt,utána pedig 3 hónapig jártam tanfolyamra,majd vizsgáztam,és 2 hete kezdtem el újra dolgozni,megy az élet tovább...:)!
Ez különben a gyerektől is függ,ő mennyire szeret/nem szeret ott lenni.
Az én fiam imádja a gondozónőket,egész nap meg sem áll,mindig szöszmötöl valamivel,így tudom,hogy neki is jól telnek a napjai ott,ha ő boldog,akkor én is az vagyok.
A tesó is volt bölcsis,ő még 1 év után sem szeretett ott lenni,az megviselt engem is.Ő 18 hónapos korától volt bölcsis,az öcsi 22 hónaposan kezdte,az a 4 hónap sokat számít náluk,és az is segített gondolom,hogy a picivel minden nap voltunk társaságban,a tesóval nem jártunk sehova,mert előtte költöztünk ide,ahol most lakunk,nem ismertünk senkit.
Pozitívan kell hozzáállni,ha majd dolgozol,nem lesz időd szomorkodni!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!