Nem tartjátok durvának, mikor valaki a sterilizálást választja védekezésként?
Volt ma egy kérdés arról hogy ki hogyan védekezik, és az egyik válaszoló nagyon ledöbbentett. Műtétileg tette meddővé magát!!! Mikor annyi nő szenved attól hogy meddő, ő meg fizet is érte?? Annyi fogamzásgátló módszer van ami nem ilyen drasztikus. Ezt már nem tudja visszacsinálni. És ha a férje elhagyja mert más nő tud neki szülni ő meg nem?? És ő az új kapcsolatában se tudna..
Ti mit szóltok ehhez?
Tehát úgy gondolod,annak aki képes rá,az szüljön a meddő nőknek?Vagy mi másért kéne figyelembe venni sterilizáláskor más meddőségét?
Arra pedig nem válaszoltál,h hány gyereked van.Gondolom egy se,de elveid aztán vannak,bebetonozottak.
Nekem is négy gyerekem van,és petefészek rák miatt eltávolították a méhemet és a petefészkeimet.Most akkor mi van?Isten utál engem?Biztosan megérdemlem?Mi lesz a meddő nőkkel,ha már én sem eshetek teherbe?
Te nem vagy normális.Egy meddő nő nem attól fogja jól érezni magát,ha a szomszédja 9 havonta szül egy gyereket.Nem is igazán találok szavakat,ilyen vallási fanatikus idiótával még nem találkoztam.
Hűűűű, ez nagyon durva, remélem a kérdező csak viccből írt és nem komolyan, mert akkor én szívem szerint sürgősen hívnám a pszichiátriát neki...
Na ilyenkor sajnálom, hogy a kérdezőt nem lehet lepontozni a kommentjei alapján!!!!
Hat, a Kerdezo szerintem sem szazas :(
Ilyen felfogassal....komolyan ilyen ritka butasagot meg eletembe nem hallottam.
Anyukam is elkottette magat 33 evesen 5 gyerek utan! Akkor most O egy karrierista onzo no?
Es miert is kellene 34 evesen kezdeni a csalad alapitast?
En 22 eves vagyok, van egy kisfiam aki 2 honap mulva 2 eves lesz. Most hetvegen derul ki,hogy jon-e a teso raadasul ugy,hogy vedekeztunk. 4 gyereket szeretnenk aztan en is elkottetem magam. Valoszinuleg 30 eves leszek mikor elkottetem magam. Akkor en most onzo vagyok?
Jah es 22 evesen nem egy instabil kapcsolatba hanem 3 eves hazasok vagyunk a ferjemmel aki mar 30 eves es nagyon jo anyagi korulmenyek kozott elunk.
Szoval szerintem ne te dontsd mar el ,hogy ki mikor es hany gyereket vallal,jo? Mindenkinek a sajat dontese es ebbe idegeneknek nem lehet beleszolasa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!