Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
No! Az itt válaszolóknak hánynak lett babája hüvelykúp mellett (helyes használattal, nem kiegészítő védekezésként)?
Én mikor szoptattam a lányom akkor használtam pharmatexet!Kb 4-5 hónap használat után estem teherbe mellette!Nem megszakítással voltunk együtt.
A sógornőm is mellette esett teherbe!Nekem akkor elment a babám, de neki már 2 éves a pharmatexes babája!
És a sógornődet nem tudod,hogy megszakítással volt e?
Igazából azért gyűjtöm a tapasztalatokat,mert családi okokból nem szedhetek még bogyót,az óvszerrel nagyon sokat próbálkoztunk,de a barátom semmit nem érez tőle,más óvszert nem tudunk kipróbálni,mert kisebb van neki,a többi lecsúszik róla...Tehát hüvelykúpozunk,de bennem folyamatosan van egy félsz,és már teljesen elment a kedvem a szextől.
A sógornőmék sem megszakítással csinálták!Én most ezt használom!
Semmi probléma vele!Szerintem megtaláltam a számomra tökéletes fog.gátlót!
Hú,remélem nincs baj,kb 2-3 hónapja védekezünk így,és kb 4-5 alkalommal ment el bennem,de én azelőtt és az után is tettem be kúpot,pont ezért...
És elmesélnéd nekem,hogy működik a nuvaring?
Egy barátnőmnek okóberben született meg a "Pharmatex babája".
A Nuvaring pontosan úgy működik, mint a tabletta, ugyan úgy hormonokkal akadályozza meg a peteérést, csak nem az emésztőrendszerben szívódik fel a hatóanyag, hanem a hüvely nyálkahártyáján.
Nagyon jó.Félek ebből most nagy gáz lesz.
Holnap veszek tesztet,holnap után megcsinálom.
A menzeszem késik majdnem egy hete,de alapból nagyon nem pontos.Itt-ott ilyen apró menzeszgörcseim vannak,szokásos hüvelyváladék,fáj a mellem és a menzesz előtti szokásos pattanásaim is kijöttek.Remélem nem.
Nagyon köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!