Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nem tartjátok durvának, mikor...

Nem tartjátok durvának, mikor valaki a sterilizálást választja védekezésként?

Figyelt kérdés

Volt ma egy kérdés arról hogy ki hogyan védekezik, és az egyik válaszoló nagyon ledöbbentett. Műtétileg tette meddővé magát!!! Mikor annyi nő szenved attól hogy meddő, ő meg fizet is érte?? Annyi fogamzásgátló módszer van ami nem ilyen drasztikus. Ezt már nem tudja visszacsinálni. És ha a férje elhagyja mert más nő tud neki szülni ő meg nem?? És ő az új kapcsolatában se tudna..

Ti mit szóltok ehhez?

2011. máj. 3. 13:55
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%

Na basszus most akadj ki :)15:20-as vagyok :) 3.császáros:)

Én meg 32.... akkor gondolom én még rosszabb vagyok,én nem kockáztatnám az életem azért,hogy legyen még egy vagy több gyerekem,és ne adj isten ott maradok a műtő asztalon,és a gyerekeimnek ne legyen anyjuk !! Maradok a művi meddő tevésen 32 évesen !! Szabad ítélkezni...

Osztom a véleményeket,beteg vagy fejbe babám :):)

2011. máj. 3. 16:43
 22/33 anonim ***** válasza:
100%

Azért kíváncsi lennék, hogy neked hány gyereked van, hány gyereket akarsz, és hány éves vagy?

Mert ugyebár ezek alapján biztosan minimum van már 10-12 pujád, és még legalább ugyanennyit tervezel.

Vagy csak meddő vagy, és a puszta irigység beszél belőled? Bosszantja a csőrödet, hogy másnak megadatik 3-4 gyerek, sőt, azután még lehetne több is neki, de nem akar?

2011. máj. 3. 17:03
 23/33 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként GARANTÁLOM, hogy a 4 gyerek közül egy sem fogja megkérdezni, hogy miért nem lett neki még több tesója. Pont elég lesz mindegyiknek a másik három testvérnek.
2011. máj. 3. 17:08
 24/33 anonim ***** válasza:
100%
Te beteg vagy kérdező... de most komolyan. Biztos nagyon rossz lehet, hogy nem lehet gyereked (vagy csak simán vallási fanatikus vagy?), de ezt ne másokon vezesd le. Fordulj orvoshoz, mert segítségre szorulsz. Tényleg nem értem, mi alapján gondolod, hogy bárkinek köze lehet a védekezés formájához az illető páron kívül???
2011. máj. 3. 17:28
 25/33 anonim ***** válasza:
100%

KOmolyan mondom megall az eszem:

-ha valaki csak egy gyermeket vallal, akkor a tabor fele azert szolja meg, mert onzo, a masik fele veregeti a vallat, mert csak egy gyermeket erdemes bevallalni, hogy az a gyerek maximalisan megkapjon mindent

-ha valaki ket gyereket vallal, akkor az meg ugy ahogy jonak mondhato, relative kevesen sokalljak/kevesellik

-ha valaki 3-4 gyereket vallal, akkor mar 80% megdobben, mert a mai vilagban ennyit vallalni (meg jo korulmenyek koze is) veszelyes, marmint az ellenzok szerint, hiszen barmi tortenhet apukaval, anyuka akkor mar nem tudja ugy eltartani, de ha nem tortenik semmi, akkor is csak oszlik a figyelem, sot, negy gyereknel mar jonnek a beszolasok, hogy azert lett negy, mert a nagycsalados kedvezmenyre hajt, stb.

-5 gyerek folott meg mar kompletten hulyenek nezik, vagy kisebbseginek az embert. En emelem a kalapomat elottuk, marmint a normal korulmenyek kozott elo 4-5 gyerekesek elott, mert nekem ketto jott egymas utan, tervezunk harmadikat, de neha szivesen szabadsagra mennek, mert nagyon durva helyzetek vannak ket gyerekkel is. Szoval ez hatalmas munka.

De ettol cifrabbat, hogy megszolni a masikat, mert CSAK negyet vallalt es nem is akar tobbet, nah hat ilyet en meg nem hallottam. Komolyan mondom. A mai vilagban mar a negy gyerek is hatalmas elismerest valt ki belolem. Soha nem lenne pofam megszolni ezert senkit.

Foleg, hogy nem ismerem a helyzetet!

Kerdezo, neked van arrol elkepzelesed, hogy milyen lehet az anyuka elete es mekkora munka/felelosseg 5, vagy tobb gyermeket vallalni???

En a peldak embere vagyok, de most ez olyan, mintha te begipszelt labbal oldalrol vegignezned, amint valaki lefut 40 km-t, te sajnos egyet sem tudnal es a vegen lecseszed, mert nem futott le meg huszat.

Ertsd meg, hogy a gyermeket nem csak kihordani es megszulni kell! Teny, hogy ez az alap, de utana nagyon-nagyon sokaig helyt kell allni mellettuk. Ez nem olyan konnyu am.

2011. máj. 3. 17:55
 26/33 anonim ***** válasza:
92%
Kérdező!Te tényleg így gondolod vagy csak provokálni akarsz?
2011. máj. 3. 18:07
 27/33 anonim ***** válasza:
91%

Tudod:

a terhesség nem játék

a szülés nem játék

és a gyerek felNEVELÉSE sem játék

Gyerekként gyűjtögethetsz annyi babát, amennyi elfér a polcon, de ha felnő az ember, vegye komolyan az életet.

Egy gyerekvállalása és a gyereknevelés több, mint hangzatos szólamok, áldás a gyerek meg a nőket szülésre találták ki. Nem részletezem, mert úgysem fognád fel.

És nem gondolnám, hogy egy férfi azért elhagyna egy nőt, mert az nem tud neki szülni, ez max Afrikában van így illetve az őskorban-középkorban volt, amikor tovább kellett örökíteni a géneket, de ma már a legtöbb férfi nem a farkában hordja az eszét, hanem a fejében.

Ja és én egyke vagyok, sosem kérdeztem meg miért nincs testvérem és soha nem sirattam a meg nem született testvéreimet és a gyerekeimet sem fogom.

2011. máj. 3. 18:42
 28/33 anonim ***** válasza:
85%
Fogadjunk, hogy te Üdv: Anna vagy a vallás kategóriából, aki állandóan a baháj hittel traktál, ahol a 20-40 gyerek a cél évente, és még isten(ek)ről is beszélsz. Ha ez igaz, a kedves válaszolóknak azt tanácsolom, hogy hagyjuk, hadd éljen a kis képzeteivel, amelyeken a hatásunkra úgysem fog változtatni, ne idegesítsük magukat miatta. Legyen elég nekünk a tudat, hogy a kérdezőnek úgysincs köze a dolgainkhoz, akárki is legyen. Én egyetértek azokkal, akik két (de akár egy, esetenként 0, bár ekkor meggondolandó) gyerek után már a sterilséget választják, felelősségteljes döntés, és felszabadultabb szexuális életet jelent. Én kettőnél több gyereket az életben soha nem vállalnék.
2011. máj. 3. 20:21
 29/33 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem most egy provokálóval vagy egy vallási fanatikussal van dolgunk :)

Ha egyik sem, akkor kedves kérdező, most kapj a szívedhez: 31 éves vagyok, sok év után jött össze a babánk és képzeld, nem is szeretnék többet!!! De ennek az egynek meglesz mindene (kivéve a testvért, de majd lesznek olyan barátai, akik testvérként szeretik)!

2011. máj. 4. 07:59
 30/33 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem hagyjátok, tök fölösleges neki elmagyarázni dolgokat, a sötét agyával úgysem fogja fel. Egyébként már nincs is pofája írni bármilyen kommentet, gyáván elkullogott, miután látta, mennyire nem ért egyet vele senki. Ebből gondolom, hogy ő nem egy vallási fanatikus, hanem szimplán csak hülye szegény. Nem hiába, nagy az Isten állatkertje, és még a kerítése is alacsony.
2011. máj. 4. 08:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!