Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kisbabás Anyukák! Jut idő...

Kisbabás Anyukák! Jut idő magatokra?

Figyelt kérdés
Úgy értem szépítkezni, fürdőt venni, tornázni, egyszerűen csak pihenni. Az én picim 10 hetes és alig jut idő magamra.
2009. márc. 6. 15:52
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Ja, és szerintem nekem könnyebb volt, amíg szoptattam, nem kellett cumisüveget magammal cipelni, melegíttetni, stb. Ezért jártunk mondjuk mindig az Árkádba vásárolni, mert kb. az egyetlen hely, ahol van pelenkázó helység, ahol szoptatni tudtam. Később már necces volt, amikor csak még több cuccot kellett magammal cipelni a buszon.
2009. márc. 9. 12:25
 22/23 A kérdező kommentje:
Nekem is az igény szerinti szopi ad határt az ügyek intézésének. Az én kisfiam pl. össze-vissza (komfort)szopizik, ha nem állok rendelkezésére, nagyon sír. (ő kényelmes típus, nem tölti meg a gyomrát egyszerre, így bármikor cicire kéredzkedik) Nos, ennek tudatában nem mennék el nyugodtan otthonról. :(
2009. márc. 9. 12:27
 23/23 anonim ***** válasza:
100%
9.44-es vagyok.Gondolhatod,hogy nem rád gondoltam,hogy neked könnyebb lehet egyedül(sajnálom),sőt neked sokkal nehezebbek a mindennapok a babáddal.Én azokra gondoltam,akinek a babája üvegből eszik(ők ált.tápszeresek,bár vannak anyatejes babák akik a lefejt tejet elfogadják üvegből is,de nem az én fiam),akkor ők rá tudják bízni másra(persze ha van segítségük)a babát.Én is igény szerint szoptatok,ahogy a kérdező írta és szinte állandóan a babám rendelkezésére kell,hogy álljak.Hát erről van szó higgyétek el.Nemrég írtam is ki egy kérdést ezzel kapcsolatban,hogy más anyuka miként tudja így megoldani a dolgait,de nem sok válasz jött.Ja és még az jutott eszembe,hogy tényleg jó,hogy van autónk,mert azért nem sok helyen tehetem meg,hogy csak úgy előveszem a cicit(vagyis megtehetem,de ...).Ezzel az egésszel azt akarom mondani,hogy ha megtehetném én apára hagynám szívem szerint hetente pár órára a fiam amíg én vásárolok vagy ügyeket intézek,de remélem majd ha már mást is eszik akkor eljön ez az idő.
2009. márc. 9. 13:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!