Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kisbabás Anyukák! Jut idő...

Kisbabás Anyukák! Jut idő magatokra?

Figyelt kérdés
Úgy értem szépítkezni, fürdőt venni, tornázni, egyszerűen csak pihenni. Az én picim 10 hetes és alig jut idő magamra.
2009. márc. 6. 15:52
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%

hát nem nagyon. De erről nem szól a fáma mikor gyereket vállalsz. De ez így normális. majd lesz időd de most csak a babáról szól minden.

Kitartás!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2009. márc. 6. 15:54
 2/23 anonim ***** válasza:
93%
Szia!!Nekem 3hónapos a kisfiam. Ő már este 7kor alszik, tehát van időm mindenre. A férjemre, magamra.... Fodrászom a manikűrösöm és a kozmetikusom a barátnőim, ha kell valami, ők jönnek és megcsinálják a hajamat, körmömet, ez időben a kisfiam vagy alszik vagy apával van. Ha mégsem tudnak eljönni, akkor én megyek hozzájuk, egy üzletben dolgoznak, és ott van masszőr is, meg szoli is, ilyenkor oda is megyek. Ilyenkor apa vigyáz rá. Szoktam járni moziba, vásárolni egyedül, sétálni a barátnőimmel. Még szerencse, hogy a férjem ilyen segítőkész!!!Ha ő nem ilyen lenne, biztosan nem járnék sehova sem. Persze azért ő is eljár a barátaival..:D
2009. márc. 6. 16:00
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
nos. lányom 3 éves, fiam 1. szörtelenítés? hébe-hóba. hajmosás amikor lehetőség van arra, h a meleg lakásban megszáradjon a haja. mivel a végzetségem fodrász, így le tudom vágni a hajam. a szolárium maradt meg . de én még nem is panaszkodhatok. férjem, anyósom, anyukám is segítségemre siet, ha el kell intézni vmit, v ha már az idegösszeroppanás határán vagyok.
2009. márc. 6. 16:01
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van,nem mindig de beosztom az idom.Reggel takaritok mikor meg a lanyom alszik,delben fozok(a gyerek addig babakocsiban),este meg ha halgat,minden zenelo jatekot bekapcsolok 1-2 oraig elvan,addig furdok,manikurozok..vagy eppen ledolok melle mikor o is alszik.Tornaszni pedig vele is nagyon jol lehet.Nem mondom van nekunk is faraszto napjaink de minnel nagyobb a gyerek annal konnyebb lessz..Az en babam most 3 honapos.(mindenhova vele jarok,vasarolni,szamlatfizetni mivel nincs kire hadjam)
2009. márc. 6. 16:05
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
sajna ki kell ábrándítsalak. nem lessz könnyebb akkor se ha nagyobb lesz. igaz nem ezek miatt leszel ideges és fáradt. mindig nehéz velük. legyenek a gyerekek bármennyi idősek. annak igazán nehéz, akinek nincsen segítsége.
2009. márc. 6. 16:11
 6/23 anonim ***** válasza:
100%

A lányom 6 hós lesz pár nap múlva, nekem is ritkán van kire hagyni, így többnyire mindenhová jön velem, pl élvezettel nézegeti ahogy mosogatok, teregetek, hajat mosok :)

tornázni is szoktam vele

napközben 2x30 percet alszik, ez nem sok mindenre elég, este tíztől alszik hajnal 3ig akkor eszik és visszaalszik 6ig. általában tíztől éjfélig van lehetőségem magamra fordítani az időt ( egy jó fürdő, pár oldal a könyvemből, stb - már ha épp nem zuhanok zombiként az ágyba :D)

a hajamat magam vágom (nincs festve), műkörmöm nem volt, de most nem is lenne értelme mert csak tönkremenne, szoliba hetente 1x fogok járni -pont ma vettem bérletet-, aznap este majd apáé lesz a fürcsi.

2009. márc. 6. 16:13
 7/23 anonim ***** válasza:
100%

A baba 3 hónapos kora óta van időm mindenre, amire szeretném, pedig nekem sincs segítségem... Apa napközben dolgozik.

Ha főzök, mosogatok kijön velem a konyhába, a porszívózást szereti nézni, ha alszik akkor mosok fel. Hajmosás este 7 után, amikor leteszem aludni. 1,5 havonta Apa festi a hajam, ugyszintén este. Fodrászhoz ritkán jutok el, de akkor apa vigyáz a leányzóra. Mellesleg diplomára készülök, ha alszik, tanulok - valahogy mégis jut mindenre idő, viszonylag rendes a lakás is - persze nem idegesítem magam azon, ha valami elmarad.

Tornázni pedig akkor tornázom, ha a szőnyegen játszik mellettem - érdeklődve nézi. :)

Minden nap csinálok valami "apróságot", így nem is terhelem magam túl, viszont minden kész és rendben van.

Légy egy kicsit türelmes, hamarosan Te is rájössz, hogy hogyan tudod optimálisan beosztani az idődet - pláne, ha már a baba is kiszámíthatóbb lesz. Ja, és szedj C vitamint (500 mg), szerintem az is sokat segít, hogy több energiád legyen! Sok sikert!

2009. márc. 6. 19:38
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
Nekem már egy éves a fiam, most érzem, hogy könnyebb. De azért én kisebb korában is figyeltem rá, hogy adjak magamra, nem akartam lestrapált, slampos anyuka lenni.
2009. márc. 6. 21:20
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
Nekem meg pont ez a bajom hogy lestrapált és slampos vagyok. Már nagyon idegesít. 1 perc nem jut magamra a 2 kicsi mellett, semmi segítségem. A férjem állandóan dolgozik a nagyszülők meg több száz kilométerre. Nálunk este 10 után tudnék csinálni valamit de akkorra már hulla vagyok. Remélem ha a kicsi picivel nagyobb lesz változik a helyzet. Lehet hogy csak én vagyok ilyen lúzer....
2009. márc. 6. 23:36
 10/23 anonim ***** válasza:
69%
Egészségére annak, akinek az a mániája, hogy lepontozza a másikat.....mire jó ez??
2009. márc. 7. 09:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!