Kisbabás Anyukák! Jut idő magatokra?
hát nem nagyon. De erről nem szól a fáma mikor gyereket vállalsz. De ez így normális. majd lesz időd de most csak a babáról szól minden.
Kitartás!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A lányom 6 hós lesz pár nap múlva, nekem is ritkán van kire hagyni, így többnyire mindenhová jön velem, pl élvezettel nézegeti ahogy mosogatok, teregetek, hajat mosok :)
tornázni is szoktam vele
napközben 2x30 percet alszik, ez nem sok mindenre elég, este tíztől alszik hajnal 3ig akkor eszik és visszaalszik 6ig. általában tíztől éjfélig van lehetőségem magamra fordítani az időt ( egy jó fürdő, pár oldal a könyvemből, stb - már ha épp nem zuhanok zombiként az ágyba :D)
a hajamat magam vágom (nincs festve), műkörmöm nem volt, de most nem is lenne értelme mert csak tönkremenne, szoliba hetente 1x fogok járni -pont ma vettem bérletet-, aznap este majd apáé lesz a fürcsi.
A baba 3 hónapos kora óta van időm mindenre, amire szeretném, pedig nekem sincs segítségem... Apa napközben dolgozik.
Ha főzök, mosogatok kijön velem a konyhába, a porszívózást szereti nézni, ha alszik akkor mosok fel. Hajmosás este 7 után, amikor leteszem aludni. 1,5 havonta Apa festi a hajam, ugyszintén este. Fodrászhoz ritkán jutok el, de akkor apa vigyáz a leányzóra. Mellesleg diplomára készülök, ha alszik, tanulok - valahogy mégis jut mindenre idő, viszonylag rendes a lakás is - persze nem idegesítem magam azon, ha valami elmarad.
Tornázni pedig akkor tornázom, ha a szőnyegen játszik mellettem - érdeklődve nézi. :)
Minden nap csinálok valami "apróságot", így nem is terhelem magam túl, viszont minden kész és rendben van.
Légy egy kicsit türelmes, hamarosan Te is rájössz, hogy hogyan tudod optimálisan beosztani az idődet - pláne, ha már a baba is kiszámíthatóbb lesz. Ja, és szedj C vitamint (500 mg), szerintem az is sokat segít, hogy több energiád legyen! Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!