Kisbabás Anyukák! Jut idő magatokra?
huh, de jóóóóóó nektek. Én ha leteszem a babám aludni, mert azért alszik eleget, a cumit vagy 100x kell betennem a szájába. Akinek van ideje mindenre az hová teszi a gyereket mikor sír????
Nem hiszem el hogy egyhuzamban alszik a gyereke, vagy hogy mindent tud mellette csinálni. Az én férjem is sokat segít de 2-3 óránként szoptatni azért nem tud.
Na meg ha elmegyek valahová akkor mire elmegyek és visszajövök addigra kaja van. És amiért elmentem azzal mi van? na erről beszélek.
Jó nektek hogy mindenre jut időtök. Nekem a kinti séta fontosabb mint hogy műkörmöket ápoljak. Bocsánat ha megbántottam valakit.
Kedves utolsó elötti válaszoló!!!
Egyet értek az elöttem íróval. Sajnálom, hogy nem tudsz magadra szakítani napi fél órát, hogy a férjednek ne egy slampos agyonstrapált felesége legyen, hanem egy kívánatos nő!!!Gyerek mellett nehéz megvalósítani mindezt, de nem lehetetlen!!!Hidd el, ha akarnád megtehetnéd....
az elöttem szólónak 100 százalékban igaza van. Ki beszél itt slampról. csak aki vidéken lakik az nem tud elintézni nagyon sok mindent mert a babához kell igazodni.
De az agyamnetek nem értik amiket itt leírunk. Csak az lebeg a fejük elött hogy műköröm, fodrász , szoli, de nem errőél beszél itt sok mami. A mindennapikról amit otthon is el tud végezni magán csak mikor???
puszi az elöttimnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!