Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kisbabás Anyukák! Jut idő...

Kisbabás Anyukák! Jut idő magatokra?

Figyelt kérdés
Úgy értem szépítkezni, fürdőt venni, tornázni, egyszerűen csak pihenni. Az én picim 10 hetes és alig jut idő magamra.
2009. márc. 6. 15:52
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2009. márc. 7. 11:14
 12/23 anonim ***** válasza:
29%

huh, de jóóóóóó nektek. Én ha leteszem a babám aludni, mert azért alszik eleget, a cumit vagy 100x kell betennem a szájába. Akinek van ideje mindenre az hová teszi a gyereket mikor sír????

Nem hiszem el hogy egyhuzamban alszik a gyereke, vagy hogy mindent tud mellette csinálni. Az én férjem is sokat segít de 2-3 óránként szoptatni azért nem tud.

Na meg ha elmegyek valahová akkor mire elmegyek és visszajövök addigra kaja van. És amiért elmentem azzal mi van? na erről beszélek.

Jó nektek hogy mindenre jut időtök. Nekem a kinti séta fontosabb mint hogy műkörmöket ápoljak. Bocsánat ha megbántottam valakit.

2009. márc. 8. 16:49
 13/23 anonim ***** válasza:
37%
Kedves utolsó! Azért mert irígykedsz, még nem kell másokat leszólni. Én még úgy is tudtam magamra időt szakítani, hogy születésétől egyedül vagyok a gyerekkel. Nincs műkörmöm, mert utálom, de figyelek magamra. Igaz, hogy ez általában a pihenésem rovására történik, de hát kinek mi. Festettem én már hajat hajnali kettőkör, mert zavart, hogy le van nőve. És akkor mi van? Nem az volt a kérdés, hogy ki a nagyobb mártír.
2009. márc. 8. 22:43
 14/23 anonim ***** válasza:
64%
kedves utcsó, nem leszólni akartam másokat és köszönöm a lepontozást csak tudod különbség van tápos és szopis babák között Míg a tápost a papa is és más is ellátja addig a szopis baba a mamára van utalva. Ennyi.!!!!!!!
2009. márc. 9. 08:49
 15/23 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó elötti válaszoló!!!

Egyet értek az elöttem íróval. Sajnálom, hogy nem tudsz magadra szakítani napi fél órát, hogy a férjednek ne egy slampos agyonstrapált felesége legyen, hanem egy kívánatos nő!!!Gyerek mellett nehéz megvalósítani mindezt, de nem lehetetlen!!!Hidd el, ha akarnád megtehetnéd....

2009. márc. 9. 08:49
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Hát én is azt gondolom, azért akinek tényleg csak szopik a babája,annak sokkal nehezebb(sőt néha kivitelezhetetlen) moziba,szórakozni,úszni,stb.eljárni.Na jó azért tényleg nem kell slamposnak lenni,de csak azokat a dolgokat tudom megtenni a külsőm érdekében,amit otthon lehet.Na jó néha a fodrász belefér,de szervezést igényel,mert ugye ha bejelentkezel nem tudod előre,hogy akkor épp mit fog csinálni a manó(lehet,hogy pont akkor lenne az etetési idő),ezért magammal szoktam vinni és a férjem addig vigyáz rá és ha kell a kajcsi akkor az autóban megetetem.Hát igen a szoptatás azért körülményesebb.Főleg,hogy mi vidéken is lakunk és amíg beérek a városba az csak fél óra oda,ezért nehéz a baba nélkül bármit is elintézni.Mondjuk nekem a családban van körmös és szoli is,de a szolit nem akarom még a szopi miatt a körmöm miatt pedig én sem ülnék órákat a baba helyett(műkörömre gondolok).Szerencsére a férjem sem szereti a mű dolgokat,csak ápolt legyen valaki.Hát azért néha irigylem azt aki bármikor el tud menni oda ahová kell,szeretne,de nekünk most még marad a szopi(üvegből nem eszi meg),de azzal vigasztalom magam,hogy örülök,hogy van tejem és egyenlőre ez a legfontosabb.
2009. márc. 9. 09:44
 17/23 anonim ***** válasza:

az elöttem szólónak 100 százalékban igaza van. Ki beszél itt slampról. csak aki vidéken lakik az nem tud elintézni nagyon sok mindent mert a babához kell igazodni.

De az agyamnetek nem értik amiket itt leírunk. Csak az lebeg a fejük elött hogy műköröm, fodrász , szoli, de nem errőél beszél itt sok mami. A mindennapikról amit otthon is el tud végezni magán csak mikor???

puszi az elöttimnek.

2009. márc. 9. 10:33
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Na látom megint az lesz kihozva, hogy akinek tápos a babája, az az alja, aki meg szoptat, az az istencsászár. Az én fiam szopis volt 4 hónapos koráig, ami igaz, nem sok idő, de akkor is figyeltem magamra. És nem a fodrászra és a manikűrösre gondolok, mert sem régen, sem most nem járok ilyenekhez. A hajam magamnak festem, vagy barátnőim, anyukám segítenek benne, a körmeimet egyszerűen rendben tartom. De az, hogy a hajamat megmossam, vagy hogy az arcomra dobjak egy minimális sminket mielőtt elindulunk, szerintem nem kerül semmibe. És igen, lehet dödögni, hogy milyen izé vagyok, amiért erre jut időm, de ez csak azt zavarja, aki irígykedik. Nekem nincs férjem és nincs kocsim, szóval ezek nélkül is meg tudom oldani, az meg, hogy más nem tudja, az már az ő problémája.
2009. márc. 9. 11:44
 19/23 anonim ***** válasza:
9.44-es vagyok.Én nem azt írtam,hogy aki tápos az az alja,hanem csak azt,hogy nekik könnyebb bármit elintézni,amit KELL ill.amit SZERETNÉNEK.és ez biztos.Pl.amíg elmegyek vásárolni azon idegeskedek,hogy hazaérjek "időben" és,hogy eleget evett e(mert ugye nem látom,hogy mennyit szopik ki.Egy tápszeres babát pedig pl. az apuka is meg tudja etetni és az anya gyomorgörcs nélkül intézheti a dolgát.Vagy ha megoldható kettesben a szülők el is mehetnek pár órára nagyobb gond nélkül.Nagyon sok ismerősöm ezt mind meg tudja oldani aki tápszerrel etet(ők mondják).Úgyhogy én így látom.
2009. márc. 9. 12:19
 20/23 anonim ***** válasza:
11.44-es vagyok. Mint írtam, nekem nincs férjem, tehát nekem sose volt szinte kire otthon hagyni a fiam, akár tápos volt, akár szoptattam. Így kellett megoldanom mindent. Nem lehetetlen.
2009. márc. 9. 12:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!